Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Ég veled, tavaszi fáradtság, mi Zalakaroson leszünk!

2017. 03. 20. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Legtöbben saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy a tavaszi fáradtság nagyon is létező dolog. A hosszú tél után, kimerülve, testünk, lelkünk felfrissülni vágyik. Még szerencse, hogy van egy hely, ahol már minden összetevő felsorakozott egy elveszett energiát pótló, feltöltő kikapcsolódáshoz. Zalakarosban még sohasem csalódtunk!
Mit tehetünk a tavaszi kimerültség ellen? A szakirodalomban rendre ugyanazokkal a jótanácsokkal találkozhatunk: mozogjunk minél többet a napfényes szabadban, friss levegőn, fogyasszunk sok C-vitamint, igyunk több folyadékot, és a szervezetünk mellett ápoljuk lelkünket is.
Ez utóbbi tipp mellett időzzünk most el egy picit, hiszen a felfrissüléshez, testünk-lelkünk kényeztetéséhez ideális helyszínt találtunk.
Zalakaroson, Magyarország egyik legkedveltebb történelmi fürdővárosában, a levegőt szinte harapni lehet, ráadásul a nyugalom, a termálvíz és az ébredező természet mellett számos izgalmas program is vár minket. A város kedvenc családbarát szállodájában, a Hotel Karos Spa-ban, pedig pontosan arra vállalkoztak, hogy elfeledtessék velünk a szürke hétköznapokat. Lássuk, mik az ő tippjeik a bágyadt és kedvtelen télvégi hangulat leküzdéséhez.
 Ég veled, tavaszi fáradtság, mi Zalakaroson leszünk!
A felfrissülést legjobb a hotel Harmónia Spa Wellness részlegének óriási vízi birodalmában kezdeni, ahol egyedülállóan 4.000 m2 –en úszómedence, termálmedence, élménymedencék, gyermekmedence, játszótér, jégbarlang, szauna sziget, kondicionáló- és fitness terem, csoportos szárazföldi- és vízi tornák várják a feltöltődni vágyó vendégeket.
 Ég veled, tavaszi fáradtság, mi Zalakaroson leszünk!

Program kavalkád a család minden tagjának

Március utolsó hétvégjét nagyon várjuk egyrészt azért, mert 26-án, a tavasz biztos jeleként, vasárnap kell átállítani az órákat, ami után tovább marad világos, de a Karos Spa-ban is mulatozásé lesz a főszerep: 24-én uszodaparty-t tartanak, ízletes koktélokkal, 25-én pedig Szandi fergeteges előadásán tapsolhatnak kicsik és nagyon.
A nevetésnél talán nincs is jobb „orvosság” a tavaszi fáradtság ellen. A bolondok napi hétvégén is a mókázásé a főszerep, amikor is Forgács Gábor fergeteges műsora várja a Vendégeket!
 Ég veled, tavaszi fáradtság, mi Zalakaroson leszünk!
Áprilisban a zene és a tánc segítségével töltődhetünk fel energiával. Április 8-án Csík Benedek és zenekara lép fel, míg 22-én forró, latin ritmusok űzik el a kimerültséget minden porcikánkból: latin táncest és táncoktatás izgalmai várnak minden vállalkozó kedvű vendéget a LatiNívó Salsa Club közreműködésével. Volt egyszer egy táncdal fesztivál: április utolsó hétvégéje a nosztalgia jegyében telik. 29-én Music Szellection előadása, 30-án Swans táncbemutató lesz megtekinthető.
A május is hasonlóan vidámnak és sokszínűnek ígérkezik a Karos Spa-ban. Május 5-én Duka Elemér és Szalonzenekara, 13-án Polyák Rita és Szelle Szilárd lépnek fel. Palotás Ágnes operett előadását három alkalommal is élvezhetik a vendégek: 11-én, 22-én, 29-én.

Ha pedig egy kicsit előre tekintünk, láthatjuk, hogy a nyár kezdete is hangulatosnak ígérkezik. A pünkösdi hétvége változatos programjaival indul a június, a sztárfellépő pedig Vásáry André lesz. Az ünnepi időszakban kézműves foglalkozás, minidisco, kincskereső és animációs programok várnak a gyerekekre.
 Ég veled, tavaszi fáradtság, mi Zalakaroson leszünk!
Ismerkedjen a megújult wellness szálloda akciós tavaszi ajánlataival, cselezze ki a fáradtágot családja nagy örömére!

Szállásajánló

Hotel Karos Spa

Zalakaros
Fürdő a közelben: Zalakarosi Fürdő
wellnesswellness
gyógygyógy
gyermekbarátgyermekbarát
aktív és sportaktív és sport