Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Emléképítő kalandozásokat ígér az idei zalakarosi nyár

2017. 05. 19. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Ilyenkor, május derekán sokan ábrándozunk már a nyaralásról, tervezgetjük pihenésünket. Úti céljukban bizonytalanoknak, gyerekkel utazóknak, wellness pihenésre éppúgy, mint kalandos családi programokra vágyóknak a legnehezebb talán megfelelő helyszínt választani. Mi találtunk számukra egy minden szempontból ideálisat.
Pancsolás egy óriási vízi birodalomban, testet-lelket felfrissítő wellness élmények, önfeledten játszó gyerekek és nyugodtan pihenő felnőttek. Valahogy így lehet leírni egy tökéletes családi pihenést. Zalakaroson mindezt egy helyen megtalálhatjuk: a Hotel Karos Spa-ban!
Magyarország történelmi fürdővárosa tökéletes úti cél: a levegőt szinte harapni lehet, ráadásul a nyugalom, a termálvíz mellett számos izgalmas program, sőt, idén egy igazán kreatív nyaralás várja a Karos Spa-ba, a környék legnagyobb szállodájába a vendégeket.
Emléképítő kalandozásokat ígér az idei zalakarosi nyár

Kockákból épült emlékek

Van egy játék, amiért kortól függetlenül lehet rajongani. Aki legózott gyerekkorában, bizonyára mai napig szívesen telepszik kisgyereke mellé játszani. Elmélyülten legózó felnőtteket és gyereket elnézve, nem is tudjuk eldönteni, kinek telik benne nagyobb öröme.
A Hotel Karos Spa-ban mindig különös figyelmet fordítanak arra, hogy a pihenés minden percét élményekkel töltsék meg a család valamennyi tagjának. A szálloda kiváló animátorcsapata élménydús programokkal készül (gyermek- és sportanimáció, kézműves foglalkozások, interaktív zenés estek, bábelőadás, arcfestés, vizi kincskereső, vetélkedők, vizi zumba), de az idei nyár szenzációja a szállodában kétségtelenül a Kockajáték LEGO® Játszóház lesz. Itt aztán repülni fog az idő! Felnőttek újra gyerekké válhatnak, a kicsik pedig boldogan építkezhetnek, tervezhetnek, tölthetik kreatívak a nyaralást. Ha tehát lemaradnának az idei LEGO kiállításról, sebaj, itt bepótolhatják egész nyáron!
Emléképítő kalandozásokat ígér az idei zalakarosi nyár

Korlátlan wellness feltöltődés

A nyár nem lehet teljes csobbanás nélkül. A hotel Harmónia Spa Wellness részlegének hatalmas vízi birodalmában, egyedülállóan 4.000 m2 –en úszómedence, termálmedence, élménymedencék, gyermekmedence, játszótér, jégbarlang, szauna sziget, kondicionáló- és fitness terem, csoportos szárazföldi- és vízi tornák várják a feltöltődni vágyó vendégeket.
Emléképítő kalandozásokat ígér az idei zalakarosi nyár

Ajándékok a család minden tagjának

A meglepetések sora azonban még korántsem ért véget, megszerezhetik ugyanis a szálloda extra kedvezményeit is. Legalább 7 éjszakát a szállodában töltők családi fürdőbelépőt kapnak ajándékba a Zalakarosi Fürdőbe, ahol kipróbálhatják az Adrenalin Csúszdaparkot és Vízipók - Csodapók Mesestrandot is. Az izgalmak a KalandoZoo élményparkban folytatódnak, ahová szintén ajándék belépőt kap a család. A legalább 5 éjszakára foglaló Vendégeknek pedig a kikapcsolódás ideje alatt ajándék snack ebéddel kedveskednek, mely idén megújult kínálattal és Leveli Béla kedvenceivel várja a kicsiket és nagyokat.
Emléképítő kalandozásokat ígér az idei zalakarosi nyár
Az élmény tehát garantált, ha a család a Karos Spa-t választja!
Ízelítő a szálloda nyári családi programjaiból:
Június 23., 24., 25., 26.: Ági néni Bábszínháza
Június 17.: fergeteges nyárnyitó party a La-No Live együttessel
Június 24.: Környezetvédelem dallamokban... - gyermekműsor a Napsugár Együttessel

Szóljon hozzá
Szállásajánló

Hotel Karos Spa

Zalakaros
Fürdő a közelben: Zalakarosi Fürdő
wellnesswellness
gyógygyógy
gyermekbarátgyermekbarát
aktív és sportaktív és sport