Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók További ajánlatok

Ha szombat, akkor szauna – Zalakaroson befűtenek decemberre

2018. 11. 07. 07:47
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
A korai sötétben, az egyre hűvös esték idején nincs is jobb, mint hetente néhány órát a testet-lelket üdítő szaunában tölteni. A száraz, forró levegő nyugtat, gyógyít és erősít, főleg, ha egy kis pihenés és gyógyhatású termálvíz is jár mellé. Zalakaroson a szaunázás szerelmeseié a december!
A szauna testet-lelket regeneráló hatása évszázadok, sőt évezredek óta jól ismert. Már az ókori Római Birodalom katonái is a forró gőzben pihentették megfáradt tagjaikat, de a görög tudós, Hippokratész tollából is olvashatunk szauna jelenséget méltató sorokat. Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás és a nyugodt alvás mellett talán a szauna az egyik legjobb dolog, amivel óvhatjuk egészségünket és szebbé varázsolhatjuk a megjelenésünket. A szauna méregtelenít, szebbé teszi a bőrt, és rendszeres használata az immunrendszert is megedzi. Emellett a rendszeres szaunázás csökkenti a stresszt, segíti a hormonális egyensúly megtartását, csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát és még a fogyókúrát is támogatja. A legjobban persze akkor élvezhetjük a szauna előnyeit, és a forróság is akkor fejti ki legjobban áldásos hatását, ha előtte és utána megpihenünk egy kicsit és néhány órára próbálunk kilépni a hétköznapi rohanásból. Ha még keresik a helyet, ahol erre mind lehetőség adódik, segítünk: irány Zalakaros!
Ha szombat, akkor szauna – Zalakaroson befűtenek decemberre
A Hotel Karos Spa **** Superior, Zalakaros közkedvelt wellness-szállodája a decemberi hónap minden hétvégéjére „szauna szombatot” hirdetett, melynek során varázslatos mézeskalács, adventi gyümölcsvarázs és fenyőmámoros heves - jeges szauna szeánszok színesítik a vendégek ott töltött napjait.
Ha szombat, akkor szauna – Zalakaroson befűtenek decemberre
A hotel decemberi ajánlatában legalább két éjszakás foglalás esetén a kivételes szauna élmények mellé bőséges büféreggelit és büfévacsorát kínál, magyaros és nemzetközi ételekkel, reform- és ínyenc választékkal. A szauna mellett a vendégek rendelkezésére áll a Harmónia Spa Wellness részleg, ahol úszómedence, termálmedence, élménymedencék, gyermekmedence, játszótér, jégbarlang, fitness terem, csoportos szárazföldi- és vízi tornák segítenek az ellazulásban.
Ha szombat, akkor szauna – Zalakaroson befűtenek decemberre
A gyerekkel érkező családoknak sem kell aggódni, hogy a kicsik esetleg unatkoznak, az állandó kreatív gyerekprogramok mellett az adventi időszakban „Gémklub Játszósarok” és adventi kreatív készülődés várja őket a zalakarosi szállodában.
Ha szombat, akkor szauna – Zalakaroson befűtenek decemberre
Ha már december, természetesen nem hiányozhat az ajánlatok közül az ünneplés sem. Akik már az év végi időszakot tervezik, azoknak is érdemes böngészni a Karos Spa ajánlatai között, a szálloda ugyanis remek szilveszteri programot is kínál. A december 29. és január 2. közötti időszakban legalább három éjszakára érkező vendégek vidám hangulatban, a legfinomabb ételekkel és italokkal, minden nap extra programokkal búcsúztathatják az óévet. Az év utolsó napján a jó hangulatról tematikus italszigetek, tombola, tűzijáték és az est sztárja, Zoltán Erika gondoskodik.
Ha szombat, akkor szauna – Zalakaroson befűtenek decemberre

Szállásajánló

Hotel Karos Spa

Zalakaros
Fürdő a közelben: Zalakarosi Fürdő
wellnesswellness
gyógygyógy
gyermekbarátgyermekbarát
aktív és sportaktív és sport