Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszterezzen fürdőbenSzilveszterezzen fürdőben További ajánlatok

Hivatalos pihenés? Idén lesz rá lehetőség bőven

2018. 03. 08. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Utoljára 6 éve volt ennyi hosszú hétvége egy évben, érdemes lesz kihasználni. De mire is lehet elég ez az alkalmanként három-négy nap? Vannak tippjeink, köztük egy igazán varázslatos is.
Biztosan sokan tervezgetik már, hogy mihez is lenne célszerű kezdeni ezeken a hivatalos pihenőnapokon, amelyekből összesen tizenöt az év legszínesebb időszakában, tavasszal köszönt ránk. Egy biztos, a család és a szerelem ilyenkor a figyelem központjába kerül.
Hivatalos pihenés? Idén lesz rá lehetőség bőven

Tavaszi vágyak

Egy kiadós alvás, a tavaszi nagytakarítás biztosan mindenkinek szerepel a tervei között ilyenkor, ahogy az otthon csinosítása, a ruhatár színes darabokkal való frissítése is, hiszen a hosszúra nyúló tél után mindenkinek kell a frissesség és a vidámság. De mi a helyzet a belső nagytakarítással és a téli szürkeségből való kilábalással? Energiatartalékaink március elejére már fogytán vannak, a lendületet és megújulást hirdető tavaszhoz pedig nem árt a raktáraink feltöltése és valljuk be, azért a nyári szabadságokig sok víz lefolyik még a Dunán.
Hivatalos pihenés? Idén lesz rá lehetőség bőven

Lendület - lökés nélkül, varázslattal

Még tanácstalan? Sebaj. Pár kattintás a világháló egyre okosabb felületein és a feltöltődés - nem túlzás - milliónyi lehetőségével találja magát szembe az ember. Ami azonban garantáltan mindenkinek eszébe jut, mint energiatermelő megoldás, az a wellness pihenés. Az egész napos pancsolás és szaunázás után milyen jókat lehet aludni, hiszen a kényelem egy szálláshelyen alapvető. A finom falatokért sem kell órákat a konyhapult és a sütő mellett robotolni, a terülj-terülj büféasztalkám ugyanis csak úgy ontja magából az ínycsiklandó falatokat. Wellness-szállodában lehetőség van az igazi felnőtt szabadságra - kényeztető masszázzsal, regeneráló testkezelésekkel -, a gyerekeket ugyanis szakképzett programszervezők és animátorok várják. Ugye, egy ilyen feltöltődéshez Önt sem kellene noszogatni?
Hivatalos pihenés? Idén lesz rá lehetőség bőven

A tuti befutó

Ha már szóba került a wellness, a gasztronómia és a színes programok triója, ami szinte bármikor képes elvarázsolni az embert, akkor biztos befutó ezen a téren a zalai fürdőváros, Zalakaros központjának 4 csillagos wellness-szállodája, a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel. A Varázslatok Szállodájában a hétköznapok és a hétvégék sem telnek el maradandó élmények nélkül, de a hosszú hétvégék szólnak igazán nagyot. A hotel vízi paradicsoma és szauna birodalma egyenesen magával ragadó, miliője már önmagában is frissít, a kulináris élményekről mesterszakácsok gondoskodnak, s generációk találják meg maguknak minden területen a számukra megfelelő kikapcsolódási formát. A hosszú hétvégéken pedig mindez megannyi programmal egészül ki…
Hivatalos pihenés? Idén lesz rá lehetőség bőven
Míg a március 15-i hétvégén Zséda és a táncos lábú Fricska mellett a gyerekek nagy kedvencei, Dóra és SpongyaBob is szuper programokkal lepik meg a vendégeket, addig a húsvét igazi bolondos és vidám pillanatokkal telik az Irigy Hónaljmirigy és Gáspár Laci jóvoltából.
A tavasz utolsó hónapjának hosszú hétvégéi már a nyarat idézik az idén 20 éves szülinapját ünneplő MenDan-ban. A forró hangulatot a Fever Dance alapozza meg, amelyet a május 1-i hétvégén a Fieszta, pünkösdkor pedig Janza Kata dalai egészítenek ki.
Hivatalos pihenés? Idén lesz rá lehetőség bőven
Válasszák testi-lelki feltöltődésnek színhelyéül a MenDan-t, nem fognak csalódni!
Képek: MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superior,  Zalakaros.

Szállásajánló

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superior

Zalakaros
Fürdő a közelben: Zalakarosi Fürdő
wellnesswellness
állatbarátállatbarát
gyermekbarátgyermekbarát