Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Így lesz vidám a családi nyaralás

2018. 07. 10. 11:36
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Javában tart az iskolai vakáció, végre a jó idő is megérkezett, de még nem találták ki, hol nyaraljon a család? Ilyenkor már nem egyszerű a döntés, de ha olyan helyet keresnek, ahol a család minden tagja jól érezheti magát, ráadásul hűvös időben sem unatkoznak, akkor Zalakaros a jó választás!
Zalakaros régóta az ország egyik legkedveltebb úti célja, nem véletlenül. Ha számba vennénk, mi az, ami egy ideális nyári vakációhoz kell, itt mindent megtalálunk: csend, nyugalom, gyógyító termálvíz, békés vidéki környezet, szőlőtőkéktől zöldellő dombok és finom helyi ételek. Nyáron, amikor a zalai dombok vidáman csillognak a napsütésben, és amikor a strandról kihallatszik a gyerekek nevetése, talán még meggyőzőbb ez a vidék, érdemes felkeresni!
És, ha már Zalakaros az úti cél, szállásul a környék legnagyobb hotelét ajánljuk, ahol biztosan mindenki megtalálhatja, amit keres. Legyen szó romantikus hétvégéről vagy családi kiruccanásról, a Hotel Karos Spa **** Superior remek választás lesz! A szálloda fantasztikus kiszolgálással, gyönyörűen berendezett szobákkal, gasztronómiai élményekkel, állandó programokkal várja a kikapcsolódni vágyókat. A tágas terek, a szállodát körülvevő hatalmas park és az óriási vízi birodalom két külső és öt belső medencéje, különböző szaunái és vízi játékai a család minden tagját elvarázsolják majd, de a masszázsoktól a spa kezeléseken át a sport- és gyerekfoglalkozásokig minden megtalálható a hotel területén, ahol hétvégenként különleges programok és sztárfellépők is színesítik a nyaralást.
Így lesz vidám a családi nyaralás
A nyári vakáció idején különösen fontos, hogy nemcsak a felnőttek, de a gyerekek számára is igazi paradicsom a zalakarosi Hotel Karos Spa **** Superior. A felnőtt közönségnek összeállított professzionális wellness csomagok és rendszeres szórakoztató programok mellett a hotel az apróságokról is gondoskodik. A szobák felszereltségében és az ízletes és egészséges éttermi menü összeállításában is figyelembe veszik a gyerekek igényeit. A babával érkezőknek a hotel térítésmentesen biztosítja bármely szobatípusban a babafelszereléseket, a már tipegő kicsik pedig biztosan jól szórakoznak majd a kreatív játszóházban, ahol szakképzett óvónénik segítségével folyik az ügyeskedés.
Így lesz vidám a családi nyaralás
Az idei nyár attrakciója a Gémklub Társasjáték Játszóház, ahol az egész család együtt nevethet és amely több mint 200 m2-en várja a nyaralókat. A játszóházban aktív- és kvízjátékokban vehetünk részt, a „Fuss az életedért” és a „Szökik a család” elnevezésű szabadulószobákban pedig megtapasztalhatjuk, hogy még egy játékban is milyen sokat jelent a családi összefogás. A legújabb, legmenőbb és az örök kedvenc társasjátékok egészen augusztus végéig várják a családokat a Hotel Karos Spa GémKlub Társasjáték Játszóházában.
Így lesz vidám a családi nyaralás
A zalakarosi szálloda nyári ajánlatai nemcsak különleges kikapcsolódást, de fantasztikus kedvezményeket is kínálnak a családoknak, amelyek lehetővé teszik, hogy néhány nappal meghosszabbítsuk a pihenést. Már öt éjszakás foglalástól ingyen snack ebéd jár minden napra, hét éjszakás foglalás esetén pedig a Zalakarosi Fürdő Csúszda- és a Vizipók gyermekvilágába és a Zobori Élményparkba szóló belépőjegyekkel kedveskednek a vendégeknek. Sőt, hét éjszakás foglalás esetén egy 20.000 Ft értékű utalvány is jár, amely jól jöhet a következő utazás alkalmával. A Hotel Karos Spa **** Superior a szobák és lakosztályok árából is jelentős kedvezményt ad legalább öt napra vagy egy hétre szóló foglalás esetén.
Így lesz vidám a családi nyaralás
Zalakarosi Fürdő Csúszda- és a Vízipók gyermekvilága
Ne hagyja ki Ön sem élete legklasszabb nyaralását!

Szállásajánló

Hotel Karos Spa

Zalakaros
Fürdő a közelben: Zalakarosi Fürdő
wellnesswellness
gyógygyógy
gyermekbarátgyermekbarát
aktív és sportaktív és sport