Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Karácsonyi zsongás és nyugalom: ilyen a felüdülés Zalakaroson

2018. 11. 30. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Kirakodóvásárral, akusztikus koncertekkel, kreatív adventi előkészületekkel vár Zalakaros az ünnepi időszakban, de egy csendes, meghitt év végi pihenéshez is tökéletes helyszínül szolgál a zalai fürdőváros. Soroljuk érveinket.

Élet a karácsonyi ünnepek alatt Zalakaroson

Aki nem tud választani az aktív és a csendes pihenés között, és mindkettőre szüksége van, jól teszi, ha Dunántúl felé veszi az irányt. Zalakaroson már december 1-jén megnyit az adventi vásár. A Gyógyfürdő téren minden nap kirakodóvásár, kézművesek és borházak várják a vendégeket. Szombatonként a Fürdő sétányon Betlehemi műsoron, ingyenes élő zenés esteken, csodás orgonakoncerten, Vonós Kamaraegyüttes és a Zalakarosi Fúvósegyüttes koncertjén délelőtt, este 18:00-kor pedig Szentmisén vehetünk részt a különleges Isten Irgalmassága Templomban. Két ünnep között akusztikus koncertekkel szórakoztatnak, kreatív foglalkozásokon vicces szilveszteri kellékeket készíthetünk. December 31-én a Zalakarosi Fürdőben szilveszteri éjszakai fürdőpartin búcsúztathatjuk az óévet.
Karácsonyi zsongás és nyugalom: ilyen a felüdülés Zalakaroson

Buli után jöhet a pihenés

A környék leismertebb szállodájában, a Hotel Karos Spa**** Superior-ban is felkészültek az adventi időszakra. Szombatonként, miután kissé átfáztunk a vásárban, siessünk vissza a hotelbe, ahol a szauna szombatokon varázslatos mézeskalács, adventi gyümölcsvarázs és fenyőmámoros heves - jeges szauna szeánszokon melegedhetünk fel.
Karácsonyi zsongás és nyugalom: ilyen a felüdülés Zalakaroson
Miután átmelegedtünk, mártózzunk meg a 4000 m2-en elterülő wellness részleg valamely medencéjében, a termálban, vagy az élménymedencében, és ha maradt még erőnk, úszómedencébe is csobbanhatunk. Minimum két éjszakás foglalás esetén, amit tágas superior szobákban tölthetünk el, bőséges és finom reggelivel és vacsorával kedveskedik a szálloda, melyben megtaláljuk a magyar, a nemzetközi és a reformkonyha minden ínyencségét.
Karácsonyi zsongás és nyugalom: ilyen a felüdülés Zalakaroson
Ha gyerekekkel érkezünk, a Gémklub Játszósarokban kreatív programokon, élőzenés eseményeken vehetünk részt óvó nénikkel, ingyenes gyerekfelügyelettel.
Karácsonyi zsongás és nyugalom: ilyen a felüdülés Zalakaroson

Amikor beköszönt az ünnep

Az ünnepek alatt minimum 3 éjszakás foglalás esetén nemcsak bőséges reggelivel, vacsorával, hanem snack ebéddel is várja a zalakarosi hotel a vendégeit. Édenkerti kényelemben lehet részünk, ha a karácsonyi időszak alatt foglaljuk a wellness kezelésünket, melyben relaxáló, arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs, stresszoldó nyak- váll-és hátmasszázs, csipkerózsa pezsgőfürdő, frissítő ajándék szaunafelöntés vár ránk. Az egész napos kényeztetést követően bűvészkedéssel, quartett koncerttel kívánnak kellemes ünnepeket a vendégeknek, és karácsonyi slágereket hallgatva bonthatjuk ki az ajándékokat a hangulatosan feldíszített fa alatt.
Karácsonyi zsongás és nyugalom: ilyen a felüdülés Zalakaroson

Ha a karácsonyt otthon töltené, de farsangkor már Zalakaroson bulizna

Aki január 25. és 27. között foglal a Hotel Karos Spa**** Superior-ban, Dér Heni koncertjén múlathatja az időt pénteken, szombaton pedig jelmezversennyel egybekötött farsangi bálon vigadhat a Fantasy zenekarral. A vendégek dolga csak annyi, hogy felöltsék a legmerészebb jelmezeket, a finomságokat, a gyerekek felügyeletét, és az egész napos kényeztetést a szálloda biztosítja.
Karácsonyi zsongás és nyugalom: ilyen a felüdülés Zalakaroson

Szállásajánló

Hotel Karos Spa

Zalakaros
Fürdő a közelben: Zalakarosi Fürdő
wellnesswellness
gyógygyógy
gyermekbarátgyermekbarát
aktív és sportaktív és sport