Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók

Zalakaroson az élményekkel teli vakációra esküsznek

2019. 06. 19. 07:49
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Találtunk  a zalai vidéken egy olyan helyet, ahol nem, hogy az unalmat nem ismerik, de pörög a nyári élet és bármilyen hosszúra is nyúljon a vakáció, kalandokkal, programokkal teli lesz.
Vége a sulinak, ovinak… Túl az évzárókon, a ballagáson és már az érettségi vizsgákon is, így hát minden családban jöhet az élményekkel teli nyár. Sok család tapasztalja azonban ilyenkor a nyár szuper velejárói mellett, hogy nem is olyan egyszerű megoldani a több, mint 2 hónapnyi vakációt, már ami a gyerekek felvigyázását illeti. Jönnek a táborok, a nagymamai szolgálat, és persze a közös, családi nyaralások, aminek extrán jónak kell lennie, mert szabadságból nincs akármennyi. Ki kell hát élvezni minden pillanatát!

Pörgés ezerrel

A Zalai dombság legvirágosabb fürdővárosának, Zalakarosnak szívében találtunk rá arra a szálláshelyre, amely a család minden tagja számára élményteli vakációt ígér. A magát varázslatos jelzővel illető szálloda; a MenDan Hotel hozza a formáját egész nyáron. S hogy a család minden tagja megtölthesse az élménytárát, a MenDan programszervezői minden korosztályra gondoltak.
 
Zalakaroson az élményekkel teli vakációra esküsznek

Ha esik, ha fúj, ha hét ágra süt a nap…

Kezdjük is rögtön az apróságokkal, vagyis a Magic Land Játszóházzal, a MenDan beltéri játszóterével, ahol az óvónők nem csak tárt karokkal, de kreatív foglalkozásokkal, hetente megújuló tematikus programokkal, varázslós, kalózos, herceges és hercegnős kalandokkal várják az apróságokat. Sőt, itt mindenki kiélheti a művészi hajlamát is festés, ragasztás, rajzolás és egyéb kreatív elfoglaltságok során. A belépés természetesen ingyenes.
A nagyobb gyerekek sokszor inkább kerülik a játszót, de számukra van már komolyabb kihívás. A Coral FunHouse-ban rex és csocsó asztal, billiárd, darts áll a küzdelemre éhes, vagy csupán szórakozni vágyó vendégek előtt, valamint három X-box Kinect segítségével kipróbálható az is, ki milyen sportban a legszuperebb, sőt a tánctudás is könnyedén csiszolható. A PlayCity legújabb játéktermében pedig léghokiban, kosárlabdában, speed ballban is kipróbálhatja magát a család apraja, nagyja.
Zalakaroson az élményekkel teli vakációra esküsznek
S bár tudjuk, hogy a családi nyaralásokat talán a gyerekek várják a legjobban, a MenDan a felnőttek élményszerzésére is számos energiát fordít, s mindezt minőségi formában.
Zalakaroson az élményekkel teli vakációra esküsznek
Míg a nappalokat wellness élményekkel, masszázs kínálat széles skálájával, testkezelések frissítő világával fűszerezi, az este hangulatáról a MenDan konyhája, saját több mint 500 féle bort felsorakoztató borbarlangja és a MenDan Band gondoskodik, sőt a Smaragd Café mediterrán terasza és alkalmanként zenés teraszpartija már csak hab a tortán.
Zalakaroson az élményekkel teli vakációra esküsznek
Készül az ínycsiklandozó MenDan Marhaburger 
Ha ez még mindig nem kötné le a felesleges energiákat, akkor lássuk az extrákat! Wellness szálloda lévén a vizes élményeket fürdővarázs partikkal, a kulináris kalandokat igazi koktélcsodákkal, limonádé variációkkal, a gyerek programfelhozatalt pedig bohóckodós napokkal és varázstanodával színesítik, de a bábok mesés birodalmába is elkalauzolják majd a gyerkőcöket.

MenDan mediterrán teraszán hűsítő koktélok készülnek.

Van élet a falakon túl…

Zalakaros szabadtéri rendezvényei, mint a Város Napja, az Utcafesztivál, a Zalakarosi Bornapok, az augusztusi 20-i Szent István Napok nagy hagyománynak örvendenek, ahol a neves előadókon túl helyi termelőkkel, borászatokkal, kézműves házakkal is lehet találkozni, na és persze enni-inni, kikapcsolódni.
A varázslatok szállodája a 2019-es nyarat is felturbózta, így ha Ön is unalommentes vakációra vágyik, irány Zalakaros és a MenDan! Itt ismerkedhet a szálloda nyári csomagajánlataival:
Zalakarosi nyaralás wellness varázslatokkal megtöltve  ---> MenDan Vakáció

Csúszós, csobbanós ráadással, kölyökstrand élményekkel  ---> Nyár. Strand. MenDan.
Zalakaroson az élményekkel teli vakációra esküsznek