Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Ezekkel a húsvéti programokkal várnak a fürdők és fürdővárosok

2022. 04. 13. 10:00
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs

Összegyűjtöttük, milyen programokkal készülnek húsvét alkalmából a hazai fürdők és fürdővárosok.
2022-ben országszerte 24 ilyen programot találtunk. Sok program szól a gyereknek, de lesznek éjszakai fürdőzések és szaunafelöntések is.

Ha már van foglalása valamelyik fürdővárosba, vagy csak a lakóhelyéhez legközelebbi fürdő, fürdőváros programjára kíváncsi, akkor görgessen lejjebb a listához és térképhez. A részletes programot a táblázatban lévő linkre kattintva olvashatja, a helyszíneket egy térképen is összefoglaltuk a cikk végén.

 

Zalakaroson, Debrecenben, Gyulán és Szegeden 2-2 programot is ajánlunk

 

A zalai fürdővárosban a város rendezvényeinek helyszínt adó Karos Korzón és a fürdőben egyaránt tartanak húsvéti programokat idén. Az előbbi helyszínen péntektől hétfőig minden nap lesznek programok, azonban szombaton és vasárnap délelőtt fél 10-től egészen este 10-ig bekapcsolódhatunk valamilyen programba. A legtöbb program a gyerekeknek kedvez, akik akár a húsvéti nyuszival is fotózkodhatnak.

Mindeközben a fürdő szaunavilágában a felnőtteknek kínálnak tavaszi és húsvéti témájú felöntéseket. Csütörtöktől egészen keddig 11:30 és 17:00 óra között kezdődnek a szaunaprogramok.

 

Debrecenben az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben a gyerekeknek szerveznek játékos vetélkedőket kora délutántól. A Kerekerdő Élményparkban pedig színpadi előadások, tojáskeresés, dínó simogatás és arcfestés várja a kalandokra vágyó gyerekeket.

 

Gyulán a Várfürdőben hétvégente rendszeresen tartanak éjszakai fürdőzéseket, szaunafelöntéseket. Ez hosszú hétvégén sem lesz másként, ezúttal a fedett élményfürdő, az Aquapalota ad otthont a Nyuszis Éjszakai Fürdőzésnek.
A város pedig a szomszédos Békéscsabával együtt ezen a hétvégén a Gasztroséta nevű kezdeményezés helyszínéül szolgál, amelynek keretében helyi étel- és italkülönlegességeket, köztük nemzetiségi ételeket és a térséget híressé tevő gyulai és csabai kolbászt és gyulai pálinkát kóstolhatunk, de a helyi éttermek kínálatát is végiggusztálhatjuk.

 

Szegeden a Vadasparkban tojásokra vadászhatunk, azonban nem a hagyományos formában. A park területén elrejtett tojásokon kérdések olvashatóak, amelyekre helyesen válaszolva jutalomban részesülhetünk.

 

Szeged élményfürdőjében, az Aquapolisban pénteken, azaz április 15-én este 9 és éjfél között tartanak zenés éjszakai fürdőzést és szauna programokat. A kellemes hangulatról a fürdő bárjában kapható koktélok is gondoskodnak.

 

Éjszakai fürdőzés több helyen is lesz húsvétkor

 

A húsvéti programok többsége hagyományosan a gyerekeknek szól, azonban több helyen gondoltak a fiatalokra és az örök fiatalokra is.

 

Gyulán a Várfürdőben a hosszú hétvégén sem marad el az éjszakai fürdőzés, ugyanis vasárnap, azaz április 17-én az Aquapalotába várják azokat, akik egzotikus koktélokra és fergeteges hangulatra vágynak.

 

Harkányban 16-án, azaz szombaton éjjel élvezhetjük a koktélbár kínálatát és a zenét a Harka Vízivilágban és a Szaunavilágban.

 

Ráckevén az Aqualand-ben az egész hétvégén tartanak szauna programokat, azonban szombaton az éjszakai fürdőzés keretében filmvetítésre is sor kerül. Ráadásul a szabadtéri gyógymedencében a szabad ég alatt egyszerre élvezhetjük a mozit, a jó levegőt és a víz áldásos hatásait.

 

A részletes programokat a lenti táblázatban található linkekre kattintva lehet elérni.

 

A húsvéti programok listája

A fürdőket és egyéb helyszíneket a település neve szerint ABC rendben tüntettük fel. 

 

Program

Település

Húsvét az Aquaworldben Budapest
Húsvéti program a Csokonyavisontai Gyógy- és Strandfürdőben Csokonyavisonta
Húsvéti programok az Aquaticumban Debrecen
Húsvéti programajánló – Debrecen Kerekerdő Élménypark Debrecen
Húsvét az Egri Várban Eger
Szalóki Húsvétoló Egerszalók
Gasztroséta Gyulán és Békéscsabán Gyula és Békéscsaba
Húsvéti programok a Várfürdőben Gyula
Húsvét a Hungarospa-ban Hajdúszoboszló
Húsvéti zenés programok Harkányban Harkány
Húsvéti programok Hévízen Hévíz
Húsvéti programok az Igali Gyógyfürdőben Igal
Húsvét a Hagymatikumban Makó
Matyó Húsvét Mezőkövesd
Húsvéti programok az Aqua Barbara fürdőben Pusztaszentlászló
Húsvét az AquaLand Termálfürdőben Ráckeve
Húsvéti programok a Sárvári Fürdőben Sárvár
Húsvéti programok Siklóson Siklós
Húsvéti tojásvadászat a Szegedi Vadasparkban Szeged
Húsvéti program az Aquapolisban - éjszakai fürdőzés  Szeged
Húsvéti program az Árpád Fürdő szaunavilágában Székesfehérvár
Húsvéti programok a Velence Resortban  Velence
Húsvéti programok a Zalakarosi fürdőben Zalakaros
Húsvéti program Zalakaroson Zalakaros

 

Térképen a húsvéti progamok helyszínei

 

A könnyebb áttekinthetőség kedvéért a cikkben szereplő fürdőket és egyéb helyszíneket az alábbi interaktív térképen is megjelenítettük. 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...