Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Teljes kapacitással és extra szolgáltatásokkal üzemel a mórahalmi fürdő

Mórahalmon - az országban az elsők között - 2021. május 1-én megnyitották az összes medencét és szaunát. Nemcsak a szabadtéren strandolhatnak a vendégek, hanem a fedett részlegek is igénybe vehetőek. A fürdő továbbra is mindent megtesz a higiéniai előírások maximális betartása érdekében.

Újra fogad vendégeket a Zsóry Fürdő

A kényszerű szünetben a fürdő dolgozói elvégeztek számos karbantartási feladatot, valamint a lehetőségekhez mérten csinosítgatták a fürdő 11 hektáros területét, hogy a vendégeket minél szebb környezetben fogadhassák újra.

Harkány kedvezménnyel köszöni meg az egészségügyi dolgozóknak az áldozatos munkát

Az egészségügyi dolgozók 2021. június 15. és december 31. között 1000 Ft-os jeggyel élvezhetik a fürdő szolgáltatásait.

Elefánt fürdetés és föld alatti csarnok – A Hévízi-tó 10 csodája

A Hévízi-tó Európa szerte jól ismert, aki egyszer fürdőzött már a gőzölgő vízben, nem feledi az élményt. A Hévízi tó tényleg fantasztikus, több szempontból is egyedülálló a világon. Összegyűjtöttünk tíz érdekességet, amit eddig talán nem mindenki tudott róla.

Hét gyönyörű panoráma, amit bárki elérhet

Magyarországon nagyon sok csodálatos kilátóhelyet találunk, melyek akár egy kisebb erőfeszítésért cserébe is gyönyörű panorámát nyújtanak a látogatóknak. Összegyűjtöttünk néhányat, melyeket akár egy kellemes fürdőzés előtt vagy után is felkereshetünk!

Ingyen fogadja az egészségügyben dolgozókat és a pedagógusokat egy Zalakaros közelében található kalandpark

A Zobori Élményparkba egész májusban ingyen léphetnek be a frontvonalban dolgozók.

A Zalakarosi Fürdő május 7-én nyit

A teljes nyitás 2 lépcsőben valósul meg, a fürdő május 20-tól üzemel teljes kapacitással. Május 7-20. között kedvezményes napijeggyel látogatható.

Több körben nyitnak a budapesti fürdők

Az első lépcsőben 6 fürdő nyitja meg kapuit 2021. május 1-jén. Pünkösdi nyitásra készül a Palatinus és a Pesterzsébeti fürdő, június elejétől fogad vendégeket a Dandár fürdő, valamint a Római strand és Pünkösdfürdő.

Ezek a fürdők nyitottak ki május 1-én

Május 1. az a nap, amikor végre kinyithatnak a fürdők. Az ország 25 városában összesen 32 fürdőben csobbanhatunk az első napon. Mutatjuk a nyitva tartó fürdőket térképen is.

Új helyszínen, új külsővel nyit májusban a bükfürdői Tourinform iroda

A Magyar Turisztikai Ügynökség Kisfaludy Programjának 23 millió forintos támogatásából megújult a bükfürdői Tourinform. Május elsejével vonzó arculattal, bővített szolgáltatási portfólióval, modern infokommunikációs eszközök révén rengeteg érdekességgel várja új helyen az iroda az érdeklődőket.

Együttműködik két hévízi szervezet a város népszerűsítése érdekében

A Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft és a Hévízi Vállalkozók Egyesületének közös célja Hévíz, mint turisztikai desztináció népszerűsítése, a településre érkező vendégek kulturális célú szórakoztatása, a vendégek elégedettségének a növelése.