Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Exithouse Eger - Szabadulószoba

Eger
További információ
Egy izgalmas, logikai kalandozásban lehet részünk, ha ellátogatunk az Eger városában található ExitHouse-ba. Az észvesztő útvesztőből való kijutásra 60 perc áll rendelkezésünkre. Kipróbálhatjuk családdal, barátokkal és kollégákkal is, ahol az együttműködésre és közös gondolkodásra szükségünk lesz. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1 óránál kevesebb

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Fedett


A szabadulószobák olyan agyafúrt helyiségek, ahol támaszkodnunk kell ügyességi és logikai készségünkre, hogy megadott idő alatt kijussunk onnan. Az Exithouse Egerben a játék során egy történet részesei leszünk, ahol próbára tehetjük képességeinket, miközben különböző feladványokat, rejtvényeket kell megoldani, kódokat kell megfejteni. A kijutáshoz egyetlen út vezet, a szabadulás záloga lehet minden tárgy és eszköz, ezeket kell megtalálni. A játékot minimum 2 fő, maximum 10 fő veheti igénybe, azonban 4-6 fő esetén a legélvezhetőbb. 
A helyszín remek választás akár baráti társaságnak, akár családdal érkezőknek. Népszerű választás csapatépítő tréning esetén, de legény- és leánybúcsú egyik állomása is lehet. 
A helyszínt a Széchenyi utca 14. szám alatt, az Uránia Mozi épületében találjuk.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Eger látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...