Quantcast

Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Három Kívánság Kalandpark

Eger
További információ
Az aktív kikapcsolódást kedvelő családok remekül szórakozhatnak a Szépasszony-völgy egyik domboldalán található Három Kívánság Kalandparkban, ahol piknikasztalokat és kerékpártárolót is találunk. Az izgalmas játékelemekkel felszerelt kalandparkban garantáltan jól szórakoznak a kicsik és a nagyok is! 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 0 - 500

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A parkban 3 terepszint található, az első a legkisebbeké. A 3-8 éves korosztály egyik legkedveltebb eleme a köteles hintaágy, amelyen egyszerre több gyerek is kényelmesen elfér. A széles csúszdát és alagutat szintén több gyerek is biztonságosan használhatja egyszerre. 

A különböző szinteket összekötő kötélhídon végighaladva lehetőség nyílik a gyerekek egyensúlyérzékének és ügyességének kipróbálására, ami egyébként az 5-12 éves korosztály számára a legideálisabb. A második szinten található a kötél kígyóhinta, ami egyrészt remek szórakozást kínál a lurkóknak, másrészt több gyerek együttes használatával segíti a gyerekek későbbi együttműködését is. 

A nagyobb gyerekek a legfelső szint labirintusában kalandozhatnak. Akik egy kicsit megpihennének, az itt elhelyezett padokon megtehetik, miközben beláthatják az egész kalandparkot és a völgyet. 

A Három Kívánság Kalandpark a szabadidő aktív eltöltésére kiváló lehetőséget nyújt egy kellemes környezetben. Ha gyermekünknek egy emlékezetes szülinapot tervezünk, lehetőségünk van a helyszínt kibérleni a szórakozás idejére. További információról és árakról bővebben itt olvashat. A park kedvezőtlen időjárás esetén zárva tart. Autóval érkezők a Szépasszony-völgyi parkolót használhatják. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Eger látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...