Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Kopcsik Marcipánia

Eger
További információ
Az egri Kopcsik Marcipániában kiállított közel 120 darab különböző tárgy mind marcipánból készült. 
Az ország egyik legédesebb kiállításán a nemzetközi szinten elismert Kopcsik Lajos mestercukrász csodálatos munkáit tekinthetjük meg. A hazai népművészeti munkák cukorból készült másain kívül Eger jelképeivel és mesehősökkel is találkozhatunk. A mintegy 150 mestermunka között megtekinthetünk egy 2 méteres borospalackot, sőt a minaret kicsinyített mását is. A kizárólag cukorból készült szoba 3 évig készült, itt a csillárok, a függönyök, a kályha, valamint az asztalon lévő tálak is cukorból vannak. A Guiness rekorder cukrásznak a munkája a szenvedélye, ezért folyamatosan bővítette a Kopcsik Marcipánia tárlatát.

Nézze meg az egri Kopcsik Marcipánia 360 fokos képeit!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával). 

Tekintse meg a Kopcsik Marcipániáról készült videókat is!

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Eger látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...

A legjobb elérhető szállások Egerben

Kattintson ide és nézze meg, melyik szálláshelyen mennyiért tud megszállni...MegnézemFürdőajánló
Szállásajánló

Hotel Eger & Park****

Eger
Fürdő a közelben: Egri Termálfürdő
wellnesswellness
városivárosi
gyógygyógy
állatbarátállatbarát
Közeli látnivalók
Egri minaret
Eger látnivalói közül kiemelkedik az Egri minaret, mely hazánk három minaretje közül a legmagasabb és egyben a legjobb állapotban lévő.
Részletek

Egri Vár
Aki Egerbe utazik, feltétlenül látogassa meg az Egri Várat is. A város fölé magasodó Egri Vár már messziről is lenyűgöző látványt nyújt.
Részletek

Egri Road - Beatles Múzeum
Magyarország első állandó Beatles gyűjteménye 2015 májusában nyitotta meg kapuit Egerben. Hasonló jellegű múzeum csak három másik helyen található a világban.
Részletek

István Pince és Nemzeti Bormúzeum
A több mint 220 éves István Pince és Nemzeti Bormúzeum Eger város központjában, 15 méter mélyen helyezkedik el, muzeális értékű borokkal.
Részletek

Egri bazilika
Eger látnivalói között jelentős helyet tölt be Magyarország második legnagyobb bazilikája, a klasszicista stílusú Egri bazilika.
Részletek

Programajánló
További programok