Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Mátyus Udvarház

Eger
További információ
A Mátyus Udvarház Eger belvárosához közel, a város zajától mégis távol, egy félreeső helyen található. A gyönyörű erdei környezetben több napos tartozkódásra is van lehetőségünk az udvarház panziójában. Remek programlehetőség a gyerekkel érkezőknek, akiknek a lovaskocsikázás mellett a pónilovaglást is kipróbálhatják, a mozgékonyabbak a fajátszótéren szórakozhatnak. A helyszín kiváló adottságainak köszönhetően remek választás családi, céges rendezvények, esküvők lebonyolításához.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: Egész napos program

Jelleg: Aktív időtöltés, Állatkert, állatpark, Természeti látnivaló

Fedett + Szabadtéri


Lovas szolgáltatások

Akik feltöltődésre vágynak, érdemes ellátogatniuk a tanyára, ahol mindenkit hamar hatalmába kerít a csodálatos Lipicai lovak meghitt közelsége, lovaskocsikázhatunk és lovagolhatunk a pónilovakon. A kocsi múzeumban  megtalálható többek között a hagyományos paraszti munkákat kiszolgáló szekerek, a későbbi hajtói kocsik, díszhintók folyamatos fejlődését és történetét bemutató kiállítás. 

Étterem

A 80 fő befogadására alkalmas étteremben elsősorban magyaros és a bükki tradicionális ételeket kóstolhatunk, emellett az étterem szabadtéri gasztronómiai fogadások, programok szervezésére, lebonyolítására is alkalmas. Nagyobb létszámú események, esküvők esetén a 200 fős gála- és rendezvénysátor áll rendelkezésre. 

Rendezvényszervezés

Az udvarház különböző családi, baráti, céges összejöveteleknek, csapatépítő tréningeknek is otthont ad. A házasulandó pároknak remek lehetőség a romantikus álomesküvő megtartására. A szertartás megtartása is lehetséges a helyszínen. A különleges nap még csodálatosabb és felejthetetlenebb lehet, ha ezt a helyszínt választjuk. 

Szállás

Az udvarház ligetei, tavai közelségében szállhatunk meg a panzió családi jellegű szobái egyikében. A szobák mindegyike csodás kilátással rendelkezik, vagy a csendes erdei környezetre, vagy a lovas udvarra nyílik.

Megközelítése

A  Mátyus Udvarház Eger belvárosától pár perces autóútra, a Noszvaji út mentén található, az aktívabbak kerékpáron is megközelíthetik. 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Eger látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...