Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Paintball Eger

Eger
További információ
Egy izgalmas játékra hív minden szórakozásra és kikapcsolódásra vágyó érdeklődőt az egri paintball pálya valamelyike. Egy remek programlehetőség barátokkal, kollégákkal és családdal is. Részt vehetünk egy félelmetesen kalandos játékban, ami garantált feltöltődést kínál, miközben egy tömény adrenalin-bomba! 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 2000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A paintball egy olyan - teljesen biztonságos - fegyveres harc, amely során a résztvevő játékosok egymás ellenfeleit festékgolyókkal próbálják eltalálni. A bizsergetően izgalmas játék alatt célba veszünk egy ellenfél játékost, majd tüzelünk rá, vagy éppen lélegzetvisszafojtva bújunk el, miközben lőnek ránk. Ügyességünket különböző pályákon próbálhatjuk ki.

A Tufabányában található pálya Magyarország egyik legjobb pályája, a kisebb-nagyobb dombokkal és fedezékekkel tarkított terep ideális kezdő paintballosok számára, de a tapasztaltabbaknak is jelenthet kihívást. Érdemes kipróbálni! 
A Egerszalóki erdős pálya a dzsungelharc szerelmeseinek ajánlott. A fák és bokrok tövében, a félelem titokzatos világában számtalan izgalmat lehet átélni.

A paintball sokfajta játéktípussal rendelkezik. Harcolhatunk a csapat utolsó emberének legyőzéséig, a pálya egy pontján kihelyett zászlót is védhetjük az ellenfél elől, vagy több csapattal egyszerre is harcba szállhatunk. 

A születésnapjukat ünneplők 100 db lőszert kapnak ajándékba. Bővebb információért kattintsunk ide
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Eger látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...