Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál 2022

Budapest 2022. szeptember 29. - 2022. október 02.

Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál
A minden évben megrendezésre kerülő fesztivál hagyományosan vendégül látja a világ legrangosabb íróit, költőit, és kulturális programok sokaságával várják az érdeklődőket.
A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a világirodalom és a hazai szellemi élet kiemelkedő képviselői (25 ország közel 100 neves alkotója, 400 hazai és határon túli magyar író, tudós, művész) részvételével kulturális programok sokaságát kínálja: író-olvasó találkozók, felolvasások, dedikálások, irodalmi estek, könyvpremierek, művészkönyv-bemutatók, kerekasztal-beszélgetések, koncertek, színházi bemutatók, kiállítások, filmvetítések várják a látogatókat. A rendezvény mindemellett könyvszakmai és üzleti fórum is, a régió könyvpiaci problémáival kapcsolatos szakmai tanácskozásokkal, konferenciákkal, az olvasáskultúrát középpontba állító előadásokkal.
A gyermekeknek kialakított külön szekció, a Gyerek(b)irodalom a gyermekkönyvek népszerűsítése mellett színes programokkal várja a családosan kilátogatókat.

Nézze meg a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválról készült videót!

2022. évi program

2022. szeptember 29. és október 2. között 27. alkalommal kerül megrendezésre Budapesten, a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. Az idei díszvendég Szvetlana Alekszijevics írónő lesz. Az esemény helyszíne: Millenáris Park.Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók