Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Oldtimer Show

Budapest
Hely1142 Budapest, Vasúttörténeti Park


Oldtimer Show

A minden évben megrendezett Oldtimer Show célja, hogy megrendezése magas színvonalú legyen, amihez szükség van a nagyon ritka külföldi oldtimer autókra és motorokra is. A családbarát rendezvény „kiállítás” és „vásár” jellegű, a látogatók a területet bejárva nézhetik meg a kiállított járműveket és vásárolhatnak is.

 

Az Oldtimer Show családbarát rendezvény! Rengeteg díjmentesen kipróbálható játék lesz a gyerekeknek: állatsimogató, kézműves termelőeszközök kipróbálása, mesterség bemutatók, gyerekfoglalkoztató, íjászat, arcfestés, játszótér, légvár és gumiasztalok. Díjmentes lesz mosdó használat és a park mögötti területen lévő parkolóink is. (a parkolóinkat csak az veheti igénybe, aki a rendészek által mutatott helyre parkol le –a közlekedést akadályozó autót a tulajdonosa költségére elszállíttatjuk) A helyszínre nem csak autóval lehet érkezni! Buszokat is tudunk parkoltatni, de a buszok érkezését előre kell jelezni. A motorkerékpárral és a kerékpárral érkező látogatók részére a P1 jelű parkolóban lesz kialakítva „motorparkoló” és kerékpártároló” is. Mivel a parkhoz kerékpárút is vezet, javasoljuk jöjjenek minél többen kerékpárral. A Magyar Vasúttörténeti Park nevéhez méltóan vasúton is megközelíthető, a MÁV Esztergomi vonalán.

 

A helyszín megközelíthető különböző tömegközlekedési eszközökkel, melyről itt találhatók az információk: https://www.oldtimershow.hu/megkozelites/

 

Nézze meg a Oldtimer Showról készült videókat!


A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Oldtimer Show: április 11.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2025. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók