Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Kisegér Fesztivál

Eger

Kisegér Fesztivál

A KisEgér Fesztivál izgalmas programokkal várja a családokat Eger városának különböző pontjain. 

 

A fesztivál célja, hogy a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt szórakoztató és tartalmas kikapcsolódást nyújtson. A fesztiválon számos programlehetőség közül választhatnak az érdeklődők, többek között koncertek, színházi előadások, kézműves foglalkozások, sportversenyek és gyerekprogramok.

A KisEgér Fesztiválnak otthont adó Eger egy gyönyörű barokk város, amely számos látnivalóval büszkélkedhet. A város legfőbb nevezetességei közé tartozik az egri vár, a Dobó István tér és a Szépasszony-völgy. Eger emellett híres borairól is, így a fesztivál ideje alatt érdemes ellátogatni néhány pincészetbe is.

A KisEgér Fesztivál egy remek lehetőség arra, hogy egy kellemes hétvégét töltsünk el a családdal vagy a barátokkal. A fesztiválon mindenki megtalálja a számára megfelelő programot, így garantáltan jól fogunk szórakozni.

A fesztivál programjai

A KisEgér Fesztivál programjai között számos színvonalas produkció található. A fesztiválon fellépnek többek között ismert gyerekzenekarok, színházi társulatok és bábcsoportok. A fesztivál ideje alatt kézműves foglalkozásokon is részt vehetünk, ahol saját kezűleg készíthetünk ajándékokat vagy dekorációkat. Emellett sportversenyeken is összemérhetjük tudásunkat, és természetesen számos gyerekprogram is várja az érdeklődőket.

A fesztivál helyszíne

A KisEgér Fesztiválnak az egri Dobó István tér ad otthont. A tér a város egyik legforgalmasabb helye, így könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel. A tér közelében számos parkolóhely található, és a buszmegálló is csak néhány percnyi sétára van.

A fesztivál időpontja

A KisEgér Fesztivált minden évben megrendezik Egerben. A fesztivál időpontja általában május végén vagy június elején van. A pontos időpontot a fesztivál honlapján találjuk meg.

 

Megközelítés

Eger könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval az M3-as autópályán juthatunk el Egerbe, a városközpontból pedig a Dobó István térre vezető út jól ki van táblázva. Tömegközlekedéssel vonattal vagy busszal juthatunk el Egerbe. A vasútállomás és a buszpályaudvar is a városközpontban található, ahonnan könnyen eljuthatunk a Dobó István térre.

A KisEgér Fesztivál egy remek programlehetőség a családok számára. A fesztiválon mindenki megtalálja a számára megfelelő programot, így garantáltan jól fogjuk szórakozni.

 

 

Tekintse meg a 2022-es összefoglaló videót! 


 

 

Fürdőajánló 

A folyamatos fürdőfejlesztések révén az Egri Termálfürdőben és strandon ma modern körülmények között élvezhetik a vendégek a víz gyógyhatását, és élhetik át Eger fürdőkultúrájának több száz éves történetét. Eger másik fürdője, a Török Fürdő különlegessége a felújított műemléki környezet és a meglehetősen ritka, radon tartalmú gyógyvíz. Az egri Török Fürdő vidéken az egyetlen fennmaradt és működő törökfürdő. Az egerszalóki fürdőben, a Saliris Resort Gyógy- és Wellness Fürdőben páratlan természeti környezetben, a sódomb tövében lehet élvezni a termálfürdőzést.

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Kisegér Fesztivál : május 18.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2024. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...