Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Sörfesztivál Egerben 2020

Eger 2020. augusztus 15. - 2020. augusztus 17. Még nem hivatalos időpont
HelyAgria Park Bevásárlóközpont, Eger 3300, Törvényház utca 4.


Sörfesztivál Egerben
Kézműves és prémiumkategóriás sörök, gasztronómiai különlegességek és színes programok két napon keresztül az Agria Park Díszkertjében, Egerben.
Nincs is jobb, mint kellemes időben legurítani egy-két korsó jéghideg sört, hűsölni a fák tövében és élvezni a szuper zenei programokat a barátokkal. Közeledik az idő egy jó kis hosszú-hétvégi lazításra!
Az Agria Park Díszkertje ismét átalakul: felsorakoznak a faházak kitűnő kézműves és prémium kategóriás sörökkel töltve és jobbnál jobb programok váltják egymást a színpadon. A helyszínen máskor nem lehet piknikezni, most azonban nyugodtan üldögélhetünk a babzsákokban vgy a sörpadoknál. A koncertek délutánonként kezdődnek, estefelé j-k is beszállnak a hangulat fokozásába. Mehetnek a gyerekek is, mert a színpadot úgy helyezik el, hogy a műsorok alatt zavartanaul tombolhassanak a játszótéren. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A legjobb elérhető szállások Egerben

Kattintson ide és nézze meg, melyik szálláshelyen mennyiért tud megszállni...Megnézem
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról