Quantcast

Aktuális akciók
Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Tuning és Retro Fesztivál

Budapest
HelyMagyar Vasúttörténeti Park, 1142 Budapest, Tatai u. 95.


Tuning és Retro Fesztivál

A Magyar Vasúttörténeti Park mozdony-csarnokában TOP tuning és oldtimer gyöngyszemek együtt kerülnek bemutatásra.

Először Magyarországon!
A Tuningshow és az Oldtimer Show szervezők egy vadonatúj rendezvényt hoznak létre. Októberben a Magyar Vasúttörténeti Parkban hatalmas fesztivált rendezünk: „Tuning és Retro Fesztivál” Két park összevonásával 10 hektáros fesztiválterület megtelik csodamasinákkal. A mozdony-fűtőházban lesz a fő látványosság! A mai kor csúcs-autói az ugyanolyan márkájú oldtimerekkel együtt lesznek kiállítva. Külön tematika lesz a felspécizett oldtimerek, vagyis a retro tuningautók. A szocialista kor egyszerű autóiból álmodott költeményeken csodálkozhat majd a közönség. Ezen kívül Carstyling Tuningautó Találkozó és rengeteg kiegészítő program várja az érdeklődőket. Nem csak autórajongóknak szól a TRF! Rengeteg ingyen használható játék és állatsimogató várja a gyerekeket. A vasutas nosztalgiajárművek szerelmesei számára életre kelnek a park leglátványosabb járművei. Fel lesz fűtve egy gőzmozdony, lesz sínautó és lóvasút, lesznek hajtányok és mozdonyforgatózás.
A rendezvényre autóval érkezők díjmentesen parkolhatnak a park mögötti parkolókban. A helyszín többféle tömegközlekedéssel is megközelíthető.
Az elővételi jegyeket augusztustól lehet megvásárolni a webáruházban.

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Tuning és Retro Fesztivál: október 06.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók