Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Tuning és Retro Fesztivál 2022

Budapest 2022. október 07. - 2022. október 09.
HelyMagyar Vasúttörténeti Park, 1142 Budapest, Tatai u. 95.


Tuning és Retro Fesztivál

A Magyar Vasúttörténeti Park mozdony-csarnokában TOP tuning és oldtimer gyöngyszemek együtt kerülnek bemutatásra.

Először Magyarországon!
A Tuningshow és az Oldtimer Show szervezők egy vadonatúj rendezvényt hoznak létre. Októberben a Magyar Vasúttörténeti Parkban hatalmas fesztivált rendezünk: „Tuning és Retro Fesztivál” Két park összevonásával 10 hektáros fesztiválterület megtelik csodamasinákkal. A mozdony-fűtőházban lesz a fő látványosság! A mai kor csúcs-autói az ugyanolyan márkájú oldtimerekkel együtt lesznek kiállítva. Külön tematika lesz a felspécizett oldtimerek, vagyis a retro tuningautók. A szocialista kor egyszerű autóiból álmodott költeményeken csodálkozhat majd a közönség. Ezen kívül Carstyling Tuningautó Találkozó és rengeteg kiegészítő program várja az érdeklődőket. Nem csak autórajongóknak szól a TRF! Rengeteg ingyen használható játék és állatsimogató várja a gyerekeket. A vasutas nosztalgiajárművek szerelmesei számára életre kelnek a park leglátványosabb járművei. Fel lesz fűtve egy gőzmozdony, lesz sínautó és lóvasút, lesznek hajtányok és mozdonyforgatózás.
A rendezvényre autóval érkezők díjmentesen parkolhatnak a park mögötti parkolókban. A helyszín többféle tömegközlekedéssel is megközelíthető.
Az elővételi jegyeket augusztustól lehet megvásárolni a webáruházban.

2022. évi program

Ősszel egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten, rengeteg kiegészítő programmal, köztük a KOLBÁSZVÁSÁR.
Gasztonómia, hagyományőrzés és fantasztikus autócsodák a Magyar Vasúttörténeti Parkban.

10 hektáros területen, óriási fesztivál Budapesten!Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók