Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Diamant Hotel**** superior

Dunakiliti
Fürdő a közelben: 7100 méterre ettől  - Zátonyi szabadstrand
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya
vízpartvízpart
wellnesswellness
gyermekbarátgyermekbarát
természetközelitermészetközeli
aktív és sportaktív és sport
Árak és információk

Bemutatkozás

A Szigetköz szívében, közvetlenül a Duna-parton fekvő  Diamant Hotel****  egy igazi ékszer a gyönyörű környezetet kedvelők körében.

Aki ma ellátogat a Szigetköz csodálatos  vidékére csupa olyan élménnyel gazdagodik, ami kellemes a szemnek, nyugtatja a lelket, pihenteti a testet. A közvetlenül a Duna-parton fekvő  Diamant Hotel****  egy igazi ékszer a gyönyörű környezetet kedvelők körében.
A Diamant Hotel, Szigetköz**** rendkívül kedvező elhelyezkedésének és Duna-parti fekvésének köszönhetően a szomszédos országokból érkező vendégek körében igen magas népszerűségnek örvend, a szálloda Bécstől 70 kilométerre, Pozsonytól mindössze 25 kilométerre helyezkedik el. A belföldi vendégek az M1-es autópályán juthatnak el legkönnyebben a Mosonmagyaróvártól alig 10 kilométerre fekvő Dunakilitire.
A Diamant Hotel, Szigetköz**** egy 4000 m2 alapterületű épületegyüttes, ami egy 5 hektáros vízparti területen helyezkedik el.  Az elegáns kialakítású, baba- és gyerekbarát szállodában 58 klimatizált, LCD televízióval, minibárral és internet-csatlakozási lehetőséggel felszerelt szoba áll a vendégek rendelkezésére.
A manapság divatos wellness kezelések széles skálája is megtalálható a szállodában, a 150 fős konferenciateremben és a három különálló tárgyalóban ideális környezetet biztosítanak céges rendezvények, csapatépítő tréningek, konferenciák számára, éttermeikben a magyaros és a nemzetközi ízek kedvelői is megtalálják kedvenc fogásaikat.
Magyarország előkelő helyet foglal el a fogászati turizmus térképén, a Mosonmagyaróváron található Diamant-Dent Fogegészségügyi Intézet & Szépségszalon szeretettel várja kikapcsolódni vágyó pácienseit egész Európából.
Szigetköz és Dunakiliti
A Szigetköz egy vizek által határolt „sziget” a Kisalföld közepén, a Duna és a Mosoni-Duna között. Dunakiliti a felső Szigetköz Öreg-Dunához közeli oldalán helyezkedik el. A szlovákiai határállomástól és Mosonmagyaróvártól egyenlő távolságra (8-10 kilométerre) fekszik a Szigetköz csücskében.
Dunakiliti az ország kapuja, bár kevesen használják ezt a bejáratot. Nevét is – egyes források szerint – a török kulcs, azaz kilit szó után kapta. Érdemes hát bekopogtatni, mert rendhagyó látnivalót kínál a mindössze 1840 lelkes szigetközi település. A községben érdemes megtekinteni a neogótikus stílusú római katolikus templomot színes üvegablakaival, a volt Német-villát, a faluházat, a Pogány-kastélyt, és fölkeresni a duzzasztóművet.
Kedvelt helyi időtöltés a szigetvilágba szervezett túralovaglás, sétakocsikázás. Dunakilitin kilenclyukú golfpálya várja a golf szerelmeseit. Szigetköz gazdag vadonállományban, őz, szarvas, vaddisznó elejtése kecsegteti a térségbe érkezőket.