Hunguest Hotel Flóra***

Eger
Közvetlen átjárás: Egri Termálfürdő
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
wellnesswellness
gyógygyógy
Árak és információk

Bemutatkozás

A Hunguest Hotel Flóra Eger központja és a vár közelében, a városi strand közvetlen szomszédságában található, a Törökfürdő pedig a szállodával átellenben áll. 

Eger a török idők óta nevezetes fürdőváros, Magyarország műemlékekben gazdag barokk ékszerdoboza. A fővárostól 130 kilométerre fekszik a Bükk hegység déli lejtőinél. A Hunguest Hotel Flóra a város központjától és a vártól néhány percnyi sétára, a városi strand és a versenyuszoda közvetlen szomszédságában található. A szállodával átellenben áll a felújított, impozáns Török fürdő, amely az egykori oszmán uralom fürdőkultúráját idézi. A vendégek a szálloda halljából egész évben közvetlenül és díjtalanul mehetnek át a városi termálfürdőbe, ahol gyógy- és termálmedencék, úszómedence, víziváras gyermek élménymedence, dögönyöző várja a fürdésre vágyókat. A strand élményfürdőjének használata szintén ingyenes. A városi uszodába és a Török-fürdőbe kedvezményes árú belépőjegy váltható a szálloda recepcióján.
A négyszintes épületben 190 darab szoba áll a vendégek rendelkezésére. Franciaágyas, tetőtéri szobák és kétágyas, balkonos szobák közül lehet választani. A szálloda korlátozott számban rendelkezik úgynevezett kétszintes családi szobákkal, amely egy tetőtéri, manzárd szoba és egy kétágyas, erkélyes szoba együttese, egy belső lépcsővel összekötve. Ez a szobatípus pótágyakkal felszerelve akár 5 fős család elhelyezésére is alkalmas. A szobák egy része légkondícionált. Mozgáskorlátozott vendégeink számára 4 darab, speciális igényeket is kielégítő szoba került kialakításra.
A hat különböző méretű konferenciaterem (30-250 főig) és a 300 fő  befogadására alkalmas légkondicionált étterem kitűnő konyhájával, a mellette kialakított 80 fős mediterrán stílusú terasszal, konferenciák, tréningek, céges rendezvények ideális célpontjává is teszi a hotelt.
A szálloda gyógyászati részlegén komplex gyógykezelést nyújtanak a reumatikus és mozgásszervi bántalmak enyhítésére. Ezen kívül népszerű wellness testkezelések, fürdők, aroma-, lávaköves- és thai masszázsok gondoskodnak a vendégek testi és lelki feltöltődéséről.
A hotel gazdag szolgáltatásválasztéka, a vendégcentrikus személyzet és Eger városának egyedülálló atmoszférája garantálja, hogy az ellátogató vendégek élményekben gazdagon távoznak a Hunguest Hotel Flórából, és remélhetőleg mihamarabb visszatérjenek.