Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Hunguest Hotel Panoráma****

Hévíz
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
wellnesswellness
Árak és információk

Bemutatkozás

A Hunguest Hotel Panoráma egész évben, a világhírű hévízi gyógytó közvetlen szomszédságában (150 m-re) várja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket. Szállodánk - Hévízen egyedülálló módon - összeépült a világhírű gyógyászati és fürdőközponttal a Hévízi Szent András Gyógycentrummal, amelyet egy fedett, fűtött hídon keresztül érhetnek el.


Hévíz szívében helyezkedik el, a közelben található a sétálóutca, a mozi, a múzeum és a buszpályaudvar. Ideális távolságra fekszik Hévíz fontosabb látnivalóitól, nevezetességeitől. Keszthely a csodálatos Festetics kastéllyal és a Balaton part a kikötővel mindössze 7 km-re található.


A szállodát a Szent András Reumakórház és Gyógycentrum gyógy- és élményfürdőjével fedett, fűtött folyosó kapcsolja össze. Többek között ezért is közkedvelt a Hunguest Hotel Panoráma. A gyógycentrumban európai színvonalú, komoly szakmai háttérrel rendelkező orvosi gárda felügyelete mellett vehetők igénybe a hévízre alapozott mozgásszervi és egyéb egészségügyi problémák gyógyítására, a betegségek megelőzésére alkalmas kúracsomagok.

 

Az aktív üdülés szerelmesei számos környékbeli kirándulás és sportolási lehetőség közül választhatnak. Egész évben színes városi programok és koncertek teszik változatossá a szálloda ajánlatait.

A szálloda szolgáltatásai:

  • vezeték nélküli internet hozzáférés (ingyenes wifi)
  • csomagmegőrzés
  • szobaszerviz 6-22 óráig elérhető (a szállodai recepció áll a vendégek rendelkezésére)
Szállásárak