Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók További ajánlatok

Jurta tábor

Cserkeszőlő
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
gyermekbarátgyermekbarát
aktív és sportaktív és sport
Árak és információk

Bemutatkozás

A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ közvetlen szomszédságában, kellemes környezetben várja a diákokat és felnőtteket egyaránt a 2015-ben átadott Jurta tábor.

A komfortos jurtákból álló szállás kiválóan alkalmas osztálykirándulásokra, edzőtáborokra, erdei táborokra, gólyatáborokra. Családoknak, baráti társaságoknak, valamint csapatépítő tréningek megszervezéséhez nagyszerű szórakozási lehetőséget biztosít.
 
A jurták mindegyike padlófűtéssel van ellátva. A 14 lakójurta, egyenként 4 db emeletes ággyal, kézmosóval felszerelt (pótágyazás lehetséges).
A nagyobb alapterületű közösségi jurtában megvalósításra kerülnek a kézműves foglalkozások, valamint előadások tartására is van mód. A vizesblokkok külön épületben, nemenként elkülönítve, mosdókkal, tusolókkal és toalett helyiségekkel vannak ellátva. A recepció épületében érték- és csomagmegőrzésre van lehetőség.
Az árak a szálláson felül a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ összes medencéjének használatát, valamint 18 éves kor alatt napi 4, 18 éves kor felett pedig napi 3 étkezést foglalnak magukban.
Szállásárak