Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Wellness

A wellness egy olyan egészségtudatos életmódot jelent, amelyben az egyén akar és tud is tenni valamit fittsége és egészsége érdekében. A wellness tehát nem csupán egy hétvégére vonatkozó változtatási igény, hanem egy teljes életmód-koncepció, amelyben a fizikális, mentális és szociális szükségleteink kielégítése során kiegyensúlyozott és egészségtudatos életformát követünk.


Témába vág

Erősítené az immunrendszerét? Irány a wellness!

Jön a korai sötétedés, a didergős hajnalok és a menetrend szerinti megfázások időszaka. A sapka és sál viselete és a vitaminok fogyasztása mellett néhány igazán kellemes wellness kezelés is segíthet immunrendszerünk erősítésében. Fürdőket is ajánlunk, ahol ezek kipróbálhatók.

Mennyire ismerik a shiatsu masszázst?

Jó esetben a shiatsu (vagy siacu) célja nem a betegségek gyógyítása, hanem a szervezet megerősítése. Mint minden masszázs, a shiatsu is azokat a gócpontokat oldja fel, amelyek megakadályozzák testünkben a szabad energiaáramlást.

Kedvenc új sporteszközünk, a mobiltelefonos applikáció

Összeválogattunk néhány ingyenesen letölthető wellness és fitneszalkalmazást, ami életmódunk, edzéstervünk, vagy szépség-programunk megtervezésében is segítségünkre lehet.