Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Fürdővárosaink már az ünnepekre készülnek - adventi programajánló

2018. 11. 26. 07:26
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Koncertek, karácsonyi műsorok, kézműves vásárok és forralt borozás mellett hangolódhatunk a legszebb ünnepre Cserkeszőlőn, Zalakaroson, Gyulán és Bükön is, a ceglédi fürdőbe pedig már most ellátogat a Mikulás.

Advent Cserkeszőlőn – Cserkeszőlő, november 30 - december 20.

Cserkeszőlőn színes programokkal, koncertekkel és karácsonyi műsorral készülnek az ünnepekre. November  29-én pedig beszélgetős estet tartanak, közös karácsonyfa díszítéssel.

Advent Zalakaroson – Zalakaros, december 1-22.

Az adventi hétvégéken kézműves vásárral, gyertyagyújtással, hagyományos Betlehem műsorral és Szentmisével várják az érdeklődőket Zalakaroson. A programokra a belépés ingyenes. Mindent a színes programokról itt talál: Advent Zalakaroson.

Téli animációs programok az Aquaworld-ben – Budapest, december 1-2.

Az Aquaworld télen is színes animációs programokkal várja a kicsiket és nagyokat minden hétvégén és az iskolai tanítási szünetekben: móka torna, labdaharc, adventi kalendárium készítés... Információk: Téli animációs programok az Aquaworld-ben.

Medencés Mikulásváró – Cegléd, december 2.

December 2-án izgalmas programokkal várják a kicsiket a Ceglédi Gyógyfürdőben: meseolvasás, közös éneklés, vetélkedő, kézműves foglalkozás, fotózkodás a Mikulással. További részletekért kattintson: Medencés Mikulásváró a ceglédi fürdőben.
Fürdővárosaink már az ünnepekre készülnek - adventi programajánló

Adventi vásár Gyulán – Gyula, december 2-23.

Gyulán december 2-23. között a terek kivilágításával, a fák feldíszítésével, vasárnap délutánonként pedig műsorral garantálják az ünnepi hangulatot. Bővebben itt tájékozódhat: Adventi vásár Gyulán.

Büki Advent – Bük, december 2-16.

December 2-án, 9-én és 16-án 15-18 óra között várnak mindenkit Bükön, ahol a látogatók adventi vásár, forralt borozás, ünnepi programok és gyertyagyújtás mellett hangolódhatnak a karácsonyra. Az esemény részleteit itt olvashatja: Büki Advent.