Húsvéti programok szerte az országban

2019. 04. 18. 12:00
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Vízi olimpia, családi játékok, gyerek szauna programok és éjszakai habparty is vár ránk, ha a fürdőket választjuk a húsvéti hétvégén, de Budapesten, Zalakaroson, Hortobágyon, Siófokon és Pécsett a fürdőn kívül is tartalmasan telhet az ünnep.

A húsvéti nyúl a fürdőkbe is betéved

Április 19-22. között (péntektől hétfőig) ingyenes aquafitness órákkal, ügyességi feladatokkal, vetélkedőkkel, és sok-sok medencés és szárazföldi játékkal várják a vendégeket egész nap a Kecskeméti Fürdőbe, azon belül is főleg a hullámmedencébe.

A Zalakarosi Fürdőben is programok kavalkádja sorakozik a húsvéti hosszú hétvégén, pontosan április 18-tól április 23-ig. A beltéri gyermekvilágban délelőtt 10 órától délután 16:30-ig többek között elstartol a pingvin úszóverseny, részt vehetünk csúszdaversenyen, a gyerek szaunában pillecukorral és pattogatott cukorral kedveskednek a kicsiknek. Készíthetünk húsvéti álarcokat, a bátrak kipróbálhatják a vízi birkózást vagy a búvár kincskeresést. A délutánok utolsó programja minden nap a gyerek disco lesz. A szülők kedvenc elfoglaltsága a szauna szeánszok lehetnek, melyeket a kültéri és mobil szaunákban próbálhatnak ki. Párizsi húsvét, Sztárban sztár, Édes élet… bárhová be lehet csatlakozni.
Húsvéti programok szerte az országban
Zalakarosi Fürdő
6 napon át, 4 helyszínen élvezhetjük a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő húsvéti animációs eseményeit. A gyerekek kipróbálhatják az aquafitnesst, 3D-s képeslapot készíthetnek, vízi olimpián lehetnek bajnokok, de a kislányok sellő suliba is jelentkezhetnek. Vízi dili, aquazumba, labdaháború, vízi fogócska is biztosítja a lurkók jókedvét április 18-tól 23-ig.

Makón Hagymanóval és a húsvéti nyuszival együtt bulizhatunk április 20-án, szombaton, 13 órától Lufi kánaán, egész nap kézműves foglalkozások, bűvész show, este 18 órakor habpartyval zárul a banzáj.

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe is ellátogat a húsvéti nyúl, péntek-szombat-vasárnap aqua dance party lesz a legmenőbb zenékre, vízi vetélkedők a hódok és vidrák között a hullámmedencében, a kreatív kuckókban pedig húsvéti ajándékokat készíthetünk.

Április 21-22-én, a hajdúszoboszlói Hungarospaban fellép a Forgórózsa néptánccsoport, a gyerekeket Miki-Mini Party szórakoztatja majd, egész napos szauna szeánszokon izzadhatunk, 20.00-22.00 között zenés esti fürdőzés habpartyval ünnepelhetjük a húsvétot. Hétfőn pedig meglepetéseket tartogat a fürdő a vendégeknek.
Húsvéti programok szerte az országban

Kültéri programajánló a húsvéti hétvégére

Április 20-21-én Zalakaros hangulatos városában kézműves kirakodóvásár, zenés gyerekműsorok, majd húsvéti bál szórakoztatja a vendégeket a Silver Banddel és a Lenner-Horváth Duóval. Természetesen a programokra a belépés ingyenes.
A húsvéti ünnepi hétvégén a Hortobágyi Nemzeti Park területén is változatos programok várják a családokat április 19-22. között. A Pusztai Állatparkban, a Kézművesudvarban, a Madárparkban, és a Vadasparkban is több különböző családi programok közül lehet választani. Tojásfestés, Nyuszi teke, almahalászat, solymászbemutató, madártoll felismerő verseny és különböző húsvéti szokások biztosítanak kellemes és feledhetetlen hétvégét.
Ingyenes szabadtéri programokkal hívogat a Várkert Bazár is, ahol számtalan mesezenekart hallgathatunk meg, néptánccal és népzenével megelevenednek a több száz éves húsvéti hagyományok. Megcsodálhatjuk a gólyalábas utcaszínházat, maszkos óriásbáb előadáson ámuldozhatunk. A Neoreneszánszkertben pónin lovagolhatunk, az Öntőház udvaron ünnepi asztaldíszeket készíthetünk közösen, és játszótéren fáraszthatjuk ki a gyerekeket. Ezen kívül interaktív családi koncertek, örömtáncok, és Várból palota interaktív séták színesítik a húsvéti programsorozatot.
Húsvéti programok szerte az országban
Várkert Bazár
Siófokon Húsvéti nyuladalom lesz a virágos Fő téren április 19-22-ig. Nagypénteken állítsunk és díszítsünk közösen tojásfát, próbáljuk ki a nyuszi gokart ügyességi pályát. A szombat inkább a felnőtteké lesz, fellép a Party Maffia, és az Ocho Macho. Vasárnap tojás-, nyúlfutam, gyerekzenekarok, majd Kökény Attila koncertje hozza el a jókedvet. Hétfőn óriásbábok, Kid Rock And Roll zenekar, 3D tojáspuzzle, tojás horgászat és bárányos minigolf lesznek a napi programok.
Pécsett, a Zsolnay Negyedben ingyenes foglalkozásokon vehetünk részt, mint a Ringató, ahol az óvodát megelőző korosztály zenei nevelésére kapnak mintát a szülők. Forró viasszal, írókával mintákat rajzolhatnak a gyerekek a kifújt tojásra. A húsvéti játékok száma végtelen, érdemes április 20-22. között részt venni valamelyik vidám eseményen.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide