Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszterezzen fürdőbenSzilveszterezzen fürdőben További ajánlatok

Nagyvárosok kontra vidék

2018. 03. 05. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Állandóan vissza-visszatérő kérdés a munka monoton rutinjából kiszakadni vágyók körében, hogy vajon a nagyvárosi nyüzsgés, vagy a vidéki nyugalom tölt-e fel inkább?
A színesen hömpölygő embertömeg közötti végtelen lavírozás vagy a befelé figyelés lazít-e el annyira, hogy bele tudunk feledkezni a semmit tevés mámorító állapotába? A kérdés megfejtését mindenkinek magában kell keresnie, de egy biztos, a vidéki levegő, a madárdalos reggelek és a kisvárosi hangulat egyszerűségét megszokni gyorsan, feledni sosem lehet!

Hosszú hétvégék a város bűvköre nélkül

Ha elhatározzuk, hogy az idei évben a hosszú hétvégéket, amikből lesz bőven, márciusban rögtön kettő is, a nagyobb városoktól, netán a fővárostól távol töltjük, biztosak lehetünk abban, hogy pörgés helyett több időnk lesz magunkra. A kisvárosok forgataga ugyanis összehasonlítva a nagy városok mindennapi emberáradatával, bizton’ békés és megnyugtató lesz. Az idő mintha le is lassulna és arra tudunk koncentrálni, aki, és ami igazán fontos számunkra. S valljuk be, ezt a mindennapi rohanásban nem mindig tudjuk megtenni.
Nagyvárosok kontra vidék

Párban, családdal, netán kutyával?

Mindenképpen érdemes olyan társaságot választani, akik körében jól érezzük magunkat, akik közelsége mosolyt csal az arcunkra, akiket szeretünk kényeztetni, és akiktől édes a kényeztetés. Ha élete párjára esett a választása, akkor a nagy népszerűségnek örvendő romantikus wellnesshétvége lehet a nyerő. A meleg víz érintése, az ízletes falatok, a kettesben együtt töltött idő garantáltan újra lobbantja szerelmük tüzét és feltölti a lelke lemerült elemeit.
Nagyvárosok kontra vidék
Ha gyerkőcét sem szeretné kihagyni a jóból, akkor érdemes családbarát megoldások után kutatnia, ahol a vizes kalandok mellett a kicsikkel szakképzett személyzet foglalkozik, ezzel esetleg a húsvéti tojásfestés terhét is leveheti a válláról, nem beszélve az ezzel járó maszatolást. Családja nem csak kétlábú tagokból áll? Semmi baj, rengeteg helyen kínálnak extra szolgáltatásokat a kutyusoknak vidéki szállodákban. A legjobb az egészben, hogy a természet közelsége a nagy sétákra és a családi kirándulásokra is kiváló helyszín lehet.

4 az 1-ben a megoldás mindenre

Tudja, hogy az Abbázia Group Hotels-szel mindegyik pihenési lehetőséget kipróbálhatja a kisvárosi páros romantikától kezdve a kutyabarát kikapcsolódásig? Az édes kettes tökéletes helyszíne lehet a Hotel Kalma Hévízen, a festői kisvárosban, ahol a Tófürdő gyógyító ereje már csak hab a tortán a wellness és a zalai borok mellett.
Ahogy a Balaton fővárosában, Keszthelyen, az Abbázia Club Hotel 3*-os kényelmével a magyar tengerhez közel varázsolja el, akár szerelmével, akár családjával érkezik. A Club Dobogómajor igazi családi paradicsom Játékkuckóval, ingyenesen látogatható állatfarmmal és cuki pónikkal, amik biztosan elrabolják a gyermekek szívét.
Nagyvárosok kontra vidék
A négylábúak kedvence lehet a Country Club Nemesnépen, ahol a hamisítatlan őrségi ízek csábítása mellett végtelen sétákra hívó erdők teszik teljessé a vidéki sziesztát. Az extra kutyabarát szolgáltatások mellett a kalandos, felfedezésre váró környék sem elhanyagolható szempont a választás során.
Nagyvárosok kontra vidék
Talán még töpreng azon, hogy merre tovább, de egyet tartson szem előtt, bármilyen helyet is választ magának, ahol az Ön előtt álló tavaszi hosszú hétvégék valamelyikét tölti, nem kell beérnie egy hétvégével vagy egyetlen helyszínnel. Próbáljon ki több lehetőséget, éljen át még több kalandot és engedjen meg magának egy kis vidéki kikapcsolódást, mert tudja, Ön is megérdemli!