Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Pünkösdi programok: hét ötlet hétvégére

2018. 05. 17. 19:50
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Családi programok, ételkülönlegességek, gyermekműsorok, vásár, élő zene, tánc, habparty, hajnalig tartó mulatozás, esti mozi és operett a fürdőben: felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas programot tartogat a háromnapos hosszú hétvége. Fürdők és fürdővárosok környékén nézelődtünk.

Egerszalóki Pünkösdi Tor-túra – Egerszalók, május 19.

A pünkösd előtti szombat kihagyhatatlannak ígérkező eseménye a Szalóki Tor-Túra, melyen a falu vendégváró portáinál helyi ételkülönlegességekkel, házi sütivel és zamatos borokkal fogadják a vendégeket. Az eseményt táncház, élő zene, kézműves foglalkozás, vásár és gyermekműsor kíséri. Részletek: Egerszalóki Pünkösdi Tor-túra.

Operett Nagykoncert a Fürdőben – Cserkeszőlő, május 19.

Színház a fürdőben! Éjszakai fürdőzés keretein belül Operett Nagykoncerttel várja vendégeit a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ május 19-én. További információért kattintson: Operett Nagykoncert a Fürdőben.

Pünkösd az Aquaworld-ben – Budapest, május 19-21.

A pünkösdi hosszú hétvégén számtalan szórakoztató program, játék, esti mozi, élő zene várja a kicsiket és nagyokat az Aquaworld-ben. Mindent a színes programokról itt talál: Pünkösd az Aquaworld-ben.
Pünkösdi programok: hét ötlet hétvégére
Aquaworld Budapest

Pünkösdi vigasságok Zalakaroson – Zalakaros, május 19-20.

Pünkösdkor hajnalig tartó mulatozás várja a vendégeket Zalakaroson, kézműves vásárral, borházakkal, gyermekprogramokkal, színes előadásokkal és zenével. A programokra a belépés ingyenes! A rendezvényről bővebben: Pünkösdi vigasságok Zalakaroson.

Pünkösd a Hungarospa-ban – Hajdúszoboszló, május 20-21.

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum pünkösdkor zenés esti fürdőzéssel, habparty-val és szauna-programokkal várja vendégeit. A részletekről itt tájékozódhat: Pünkösd a Hungarospa-ban.
Pünkösdi programok: hét ötlet hétvégére
Hungarospa Hajdúszoboszló

Pünkösd a Mini Hungary Parkban – Mórahalom, május 20-21.

Pünkösdi programokkal várja látogatóit a mórahalmi Mini Hungary Park is május 20-21-én. Lesz mórahalmi rétes, kézműves csapolt sör, bábjáték előadás. A programról bővebben ide kattintva olvashat: Pünkösd a Mini Hungary Parkban.

Pünkösdi Sokadalom az Aqua Manó Party animátoraival – Debrecen, május 20.

A debreceni Aquaticumban, május 20-án pünkösdi sokadalom várja a családokat az Aqua Manó Party animátoraival: kézműves foglalkozás, vízi zumba minden korosztálynak, vízi vetélkedők a hullámmedencében. Az esemény részletei: Pünkösdi Sokadalom Aquaticumban.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ősz Kehidán!

Meneküljön el a nagyvárosok nyüzsgésétől, egy teljes testi-lelki felfrissülésre, a Zalai dombok ölelésében, a gyógyvíz megújító erejével! Megnézem