Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Szuper vakációindító programok lesznek a strandokon

2018. 06. 11. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Végre itt a nyári szünet! A fürdők szezonnyitó rendezvényekkel, nyárindító bulival, sulifelejtő programokkal, spray park megnyitóval és családi nappal várnak minden csobbanni vágyót. Mutatjuk, hol lesznek a legígéretesebb események.

Születésnapi hét az Aquaticumban – Debrecen, június 11-15.

15 éves az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő! A jeles alkalomból izgalmas programokkal várják a vendégeket: kézműves foglalkozások, aquadance, vízi zumba, vízi vetélkedők, játékok, ügyességi feladatok. Ráadásul mindenki 50% kedvezménnyel válthatja meg egész napos jegyét az élményfürdőbe! Részletekért kattintson: Születésnapi hét az Aquaticumban.

Nyárindító buli a Tamási Fürdőben – Tamási, június 15.

Június 15-én hatalmas medencepartyval és hosszabbított nyitvatartással indítja az idei nyarat a Tamási Fürdő. A vendégek egészen éjfélig élvezhetik a fergeteges hangulatot. További információk az eseményről: Nyárindító buli a Tamási Fürdőben.

Spray Park megnyitó az Aquaworldben – Budapest, június 15.

Hazánk legnagyobb, közel 400 m2-en elhelyezkedő spray parkja (vizes játszótere), az Aqua spray park június 15-én megnyitja kapuit! Igazi családi program sok-sok vidámsággal és izgalmas eseményekkel… Bővebben: Spray Park megnyitó az Aquaworldben.

Flow Nap – Bükfürdő, június 16.

Június 16-án délelőtt jóga, ayurvédikus reggeli falatok, belemegítő torna, meditáció, légzőgyakorlatok és mandalafestés várja az érdeklődőket a bükfürdői Kneipp és Nordic Walking Parkban, majd délután gyermekjóga és meditációs workshop várja a látogatókat a Hotel Piroska****-ban. Részletek: Flow Nap Bükfürdőn.

Vége a sulinak! – Zalakaros, június 16.

Végre itt a vakáció! Ennek apropóján a Zalakarosi Fürdő suli-felejtő, vidám játékokkal, aquafitness-szel, aquasalsával, sok lufival és zenés-táncos bulival várja a fiatalokat. A programról itt tájékozódhat: Vége a sulinak!

Családi nap a Kecskeméti Fürdőben – Kecskemét, június 17.

Június 17-én, vasárnap ingyenes programokkal és kedvezményes belépőkkel várják a családokat a Kecskeméti Fürdőben. Lesznek játékos ügyességi feladatok képzett játékanimátorokkal, kézműves foglalkozások, sőt aquafitness is. Bővebb információk: Családi nap a Kecskeméti Fürdőben.
Szuper vakációindító programok lesznek a strandokon
Kecskeméti Fürdő

Szezonnyitó csobbanás és Kalandra fel! játékpark – Harkány, június 17.

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő vakáció indító csobbanással várja vendégeit június 17-én. A nyári szünet első vasárnapján izgalmas programokon vehetnek részt kicsik és nagyok: kreatív foglalkozás, ingyenes ugrálóvár, vízifoci, gyerekkoncert. Mindent a színes programokról itt talál: Szezonnyitó csobbanás.