Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Tavaszi akciókTavaszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Világsztár is nyeregbe száll a zalakarosi kerékpárversenyen

2017. 06. 13. 21:00
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Június 18-án startol a 10. Mapei Tour de Zalakaros kerékpárverseny, melyen a kerékpáros legenda, az olasz Andrea Tafi is részt vesz. Az egykori világklasszis dedikált meze egy jótékonysági aukció keretében árverésre kerül.
A zalakarosi kerékpáros jamboree nemcsak a sportról szól, családoknak is tökéletes hétvégi program lehet. A 33 km-es Karos Spa Kis-Balaton családi túrán keresztül a 60 km-es Zobori Élmény Park Teljesítménytúrán át, a leghosszabb 128 km-res Campagnolo Zalakaros maratonig mindenki megtalálhatja azt, amiben kipróbálná magát.
Minden táv a Gyógyfürdő térről indul és oda is érkezik vissza. Az útvonal menti frissítőállomásokon kerékpárszerviz is rendelkezésre áll majd, míg a biztonságról motoros rendőrök és útvonal-biztosítók gondoskodnak.
Világsztár is nyeregbe száll a zalakarosi kerékpárversenyen
Zalakarosi Fürdő 
A már pénteken kiosztásra kerülő rajtcsomagokba többféle meglepetést rejtenek a szervezők, többek között zalakarosi fürdőbelépőket, belépőjegyeket a Zobori Élményparkba, de ezen kívül számtalan wellness hétvége is gazdára vár, több neves zalakarosi szálloda jóvoltából.
A versenyen Andrea Tafi is részt vesz, aki a MAPEI Team tagjaként tekerte be magát a kerékpársport hőseinek csarnokába. Legkiemelkedőbb eredménye a 1996-os legendás Párizs-Roubaix kerékpárverseny 250 kilométeres távján elért győzelem. Andrea Tafi egy dedikált mezt ajánlott fel a MAPEI Magyarország által kezdeményezett jótékonysági aukcióra. Az árverésen befolyt teljes összeget a Gézengúz Alapítvány kapja.

Szóljon hozzá