Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Termálvíz a szabad ég alatt egész évben – a keleti országrészben

2023. 12. 03. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A téli időszakban szabadtéren wellnessezni az egyik legkellemesebb időtöltés. A hidegebb évszakokra is fedetlenül hagyott meleg vizes medencék hangulatos kivilágítás mellett, hatalmas párafelhőbe burkolózva várják a vendégeket.
A medencéket sok helyen úgy helyezték el, hogy a benne üldögélők az igazi téli látképet is élvezhessék. Télen is nyitva tartó szabadtéri fürdőink között keresgélve ezúttal az ország keleti részét fedezzük fel.
A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő Észak-Magyarország egyik legnépszerűbb gyógyfürdője. A település termálvizét 1939-ben tárták fel. A fürdő első termálmedencéjét 1940-ben adták át. A település termálvize 1968-ban kapta meg a gyógyvíz minősítést, a fürdőt pedig 1983-ban nyilvánították gyógyfürdővé. A külső élmény- és gyógymedencék egész évben igénybe vehetőek.
Termálvíz a szabad ég alatt egész évben – a keleti országrészben
Zsóry Gyógy- és Strandfürdő (fotó: zsoryfurdo.hu)
A kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő harminc éves múltra tekint vissza. A gyógyfürdő főtevékenysége a fizikai közérzetet javító szolgáltatások biztosítása, ezen belül kiemelkedőek a gyógyvízre alapozott gyógyászati szolgáltatások, amelyek főleg mozgásszervi betegségek, reumatikus fájdalmak kezelésére javallottak. A szabadban minden évszakban használható gyógymedence várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.
Termálvíz a szabad ég alatt egész évben – a keleti országrészben
Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő (fotó: www.facebook.com/Jonathermal)
A természetes, zöld környezetben található Bogácsi Termálfürdő egész évben várja a vendégeket. Többféle medence és kényeztető szolgáltatás áll az idelátogatók rendelkezésére. A termálfürdő gyógyvize számos betegség enyhítésére kiválóan alkalmas. A település a Bükkaljai Borvidék központja, a térség riolittufába vájt pincéinek borait a fürdő látogatói is megkóstolhatják. Emellett gyönyörködhetnek a Bükki Nemzeti Park egyedülálló természeti kincseiben, madár- és állatvilágában.
Termálvíz a szabad ég alatt egész évben – a keleti országrészben
Bogácsi Termálfürdő (fotó: Turizmus Online)
A szegedi Napfényfürdő Aquapolis nemcsak nyáron, hanem a téli időszakban is rengeteg élményt kínál vendégeinek. A négy évszakos vízi városban a belső élménymedence térben sodrófolyósok, zuhatagok, pezsgőágyak és egyéb élményelemek várják a fürdőzőket. A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness medence. A Napfényfürdő Aquapolisban kialakítottak egy exkluzív csendes wellness részleget, mely tökéletes kikapcsolódást biztosít mindenki számára.
Termálvíz a szabad ég alatt egész évben – a keleti országrészben
Napfényfürdő Aquapolis (fotó: origo.hu)

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...