Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

15 évvel ezelőtti árakon lehet fürdőzni Sárváron

2017. 11. 30. 19:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
December elsején lesz 15 éve, hogy megnyitották a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő új fürdőrészlegét. A jubileumot retró árakkal ünnepelik.
December elsején szuper kedvezményes jegyárakon fürdőzhetnek, akik a sárvári fürdőt választják. 2002-ben ezen a napon adták át a fürdő új részlegét. Akkor 1000 forintba került a belépő, így lesz ez 2017. december 1-jén is, amikor valamennyi napi jegyért annyit kell majd fizetni, mint 15 éve. A napi akció nem vonatkozik a szauna belépőkre.
A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő gyógyfürdő szárnyában is elsősorban a pihenésé a főszerep, itt találhatóak a gyógyvizes medencék és az élménymedencék. A családi szárnytól elkülönül, így itt zavartalanul élvezhetik vendégeink a lazító, meleg vizes, relaxáló fürdőzést. A kiváló minőségű sárvári gyógyvíz gyógyírt jelent a fájó ízületekre, reumatikus panaszokra. A gyógyfürdő szárnyban többféle hőmérsékletű medencék és spa szolgáltatások várják a vendégeket.