Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

A 8 legolcsóbb dél-alföldi strand

2018. 07. 18. 19:33
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A dél-alföldi régió mesés környezetben fekvő strandjai között találunk gyerekbarát, csónakázótó mellett elterülő, csúszdás, vagy eldugott fürdőket is, de a válogatásunk közös pontja az, hogy felnőtt belépőjük 1500 forint alatt van.

Sziksósfürdői Strand és Kemping

Szegedtől 12 km-re, fenyvesek között találjuk a Sziksósfürdői strandot, ahol egy szikes fürdőtó, gyermekmedencék és egy csónakázótó áll a fürdőzők rendelkezésére. A hideg vizes tó szikes-homokos alja gyógyhatású. A tóban lehetőségünk van csónakázni, szörfözni vagy vízibiciklizni minden nap 8:00-20:00-ig. A felnőtt vendégeknek 800, nyugdíjasoknak, diákoknak 600, 4 éves korig pedig 100 forint a belépő, de ha csak délután indulnánk, akkor még olcsóbban megúszhatjuk a fürdőzést.
A 8 legolcsóbb dél-alföldi strand

Nagyszénási Parkfürdő

Nagyszénáson strand-, gyerek-, torna és ülőmedencében is pihenhetünk minden nap 9:00-20:0-ig, de havonta egyszer az éjszakai fürdőzést is kipróbálhatjuk. A kéthektáros parkfürdőben a kicsiknek külön pancsoló medence biztosít állatfigurás vízköpővel és csúszdával kellemes szórakozást, az idősebbeknek a híres nagyszénási termálvíz kínál kikapcsolódást. Egész napra felnőtteknek 900, délutántól hétköznaponként 560 forint, diákoknak, nyugdíjasoknak egész napra 560, délután 450 a belépő, éjszakai fürdőzés estén picivel drágább, de a helyi lakosok 30%-os kedvezményt kapnak.
A 8 legolcsóbb dél-alföldi strand

Borostyán Camping és Strandfürdő

Több mint 1000 négyezetméteren, zöld környezetben fekszik a Borostyán fürdő, ahol gyerek-, gyógy-, és strandmedencével várják a csobbanni vágyókat minden nap 8:00-19:00-ig. Gyógyvizének hőmérséklete elég magas, 72 fokos, a medencében 38 fok, főként mozgásszervi betegségek, nőgyógyászati panaszok kezelésében javasolt, valamint kiváló stresszoldó hatása is van. Felnőtteknek 930, nyugdíjasoknak, diákoknak 560, de helyi lakosként, vagy délutántól jelentősen csökken a belépő ára.
A 8 legolcsóbb dél-alföldi strand

Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman

Szeged belvárosától néhány percre, természetes környezetben, 2 nyitott termálmedencével minden nap 9:00-20:00-ig várja a fürdőzőket, a röplabda, focipálya pedig a sportolást kedvelőket a partfürdő. A tűzrakó helyeken bográcsozásra, szabadtéri sütésre, főzésre is adottak a feltételek. Felnőtteknek 1090, diákoknak, nyugdíjasoknak 890, gyerekeknek 690 forint a belépő, 15:00 órától további kedvezmények érhetők el.
A 8 legolcsóbb dél-alföldi strand

Kiskőrös Termálfürdő és Tanuszoda, Kemping

Parkos, csodaszép környezetben két szabadtéri hidegvizes, két (iker elrendezésű, pezsgőfürdős) termálvizes (felülről fedett, oldalról nyitott) medence, tanmedence és úszómedence várja a látogatókat Kiskőrös fürdőjében. Szaunák, gőzkabin, teniszpálya, aquafitnesz, röplabda, focipálya mind-mind kipróbálhatók 7:00-21:00-ig. A belépők árának alakulása a következő: 3 éves korig ingyenes, 14 éves korig 550, diákoknak, nyugdíjasoknak igazolvánnyal 880, felnőtteknek pedig 1100 forint.
A 8 legolcsóbb dél-alföldi strand

Halasthermál

A kiskunhalasi termálfürdő minden korosztály igényeit kiszolgálja. Fedett és nyitott úszómedencékkel, nyitott termálmedencékkel és gyermekmedencékkel is rendelkezik, gyógyvize számos megbetegedésre kínál gyógyulási lehetőséget. Éjszakai fürdőzésre is van lehetőség a dél-alföldi fürdőben, gyerekek, nyugdíjasok 800 forintos jeggyel, felnőttek 1100 forintért léphetnek a fürdő területére.
A 8 legolcsóbb dél-alföldi strand

Battonyai Termál Strandfürdő

A Maros mellékfolyója partján találjuk a román határ közelében a battonyai fürdőt, három feszített víztükrű hideg vizes medence és egy termálmedence is található itt. Kipróbálhatjuk a lábteniszt, vagy a vízi röplabdát minden nap 9:00-19:00-ig. 2 éves korig ingyenes a belépés, 6 éves korig 550, nyugdíjasoknak, diákoknak 24 éves korig 800, felnőtteknek 1200 forint. 
A 8 legolcsóbb dél-alföldi strand

Tősfürdő - Lakiteleki Termálfürdő

Négyhektáros, parkosított, ligetes területen, a Holt-Tisza partján, a Kiskunsági Nemzeti Park szomszédságában fekszik Tősfürdő, termál-, úszó-, gyerekmedencékkel, gyerekeknek pancsolóval, bátraknak csúszdával kínál felejthetetlen élményeket minden nap 9:00-19:00-ig. 4 éves korig a picik ingyen használhatják a fürdőt, a nyugdíjasoknak, diákoknak, és 15:00 után a felnőtteknek 900, egész napra 1200 forint.
A 8 legolcsóbb dél-alföldi strand