Ezekbe a fürdőkbe kár menni a héten

2015. 10. 05. 20:14
Forrás: Termál Online
Fürdőzés
Október 5-én nem érdemes ellátogatni a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe, a mezőkövesdi Zsóry Fürdő pedig egy hétig zárva lesz – írja a Termál Online.
Az év hátralevő részében az őszi tanítási szünet és a karácsonyi időszak kivételével nyugodtabb időszak elé néznek a termálfürdők. Ilyenkor többnyire nincs zavaróan nagy tömeg, viszont sok fürdő pont ezért októberre, novemberre időzíti a karbantartásait. Előfordul, hogy egyes medencéket, vagy akár az egész fürdőt is zárva tartják néhány napig.

Zárva tartó fürdők

– Brigetio Gyógyfürdő – Komárom: október 5-én hétfőn zárva lesz a fürdő. Ugyanakkor a nyitás előtti bérlettel rendelkező vendégek a fedett uszodát 9 óráig még igénybe vehetik.
– Zsóry Gyógyfürdő – Mezőkövesd: karbantartás miatt október 5. és 11. között, azaz egész héten zárva lesz a fürdő.

Zárva tartó medencék

– Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő: a Parkfürdő 50 méteres versenymedencéjét lefedik sátorral, emiatt október 12-ig nem üzemel.
– Virágfürdő – Kaposvár: vízcsere miatt október 5. és 15. között nem üzemel az élményfürdő részleg. A Virágfürdő többi egysége azonban ebben az időszakban is látogatható.
– Hagymatikum – Makó: október elseje óta zárva van a strandfürdői rész a 33-as úszómedence kivételével.
– Martfűi Termálfürdő: a Honvéd Sportegyesület úszó szakosztálya tart edzéseket a fürdőben október 9-ig. Emiatt 8 és 10, valamint 16 és 18 óra között az úszómedence nem használható.
 

Pelion Extra nyitási akció

A tapolcai Hotel Pelion az idei nyárra felejthetetlen élményekkel és a megszokott vendégszeretettel készül. Nyitási csomagjuk akár 7160 Ft kedvezménnyel foglalható online. Kattintson a részletekért...Megnézem