Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Fürdők, ahova családdal a legjobb menni

2021. 12. 02. 08:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Összeállításunkban olyan fürdőket sorolunk, ahol a család minden tagja jól érezheti magát, és együtt olcsóbban fürdőzhet. Ahol találunk élménymedencét, pancsolót, csúszdát, emellett gyógyvízben mártózhatunk, szaunában pihenhetünk, és közösen szórakozhatunk.

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

A Velencei-tó partján egy hatalmas, 650 m2-en elterülő egészségsziget várja a családokat. Egy teljesen új, fedett, ingyenes 30 m2-es játszóház és egy egyedi kivitelezésű kupolás fekvő masszírozó elemekkel, vízkésekkel, és gejzírekkel dúsított élménymedence és gyerekpancsoló szolgálja a kicsik és szüleik szórakozását. A 320 m2 vízfelülettel és körben víz alatti ülőfelületekkel rendelkező, fedett gyógymedencében ásványi anyagokban gazdag gyógyvízben fürdőzhetnek a szülők, ahol a víz kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések, reumás panaszok, kopások és nőgyógyászati problémák kezelésére, gyógyítására. Ha gyerekekkel érkezünk, akár több ezret is megspórolhatunk.
Fürdők, ahova családdal a legjobb menni
Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

A fedett, mediterrán hangulatú háromszintes élményfürdő élmény a család minden tagjának. A beltéri fürdőből ki lehet úszni a szabad levegőre, ahol nyakzuhanyok, pezsgő élményelemek várják a fürdőzőket. Kisgyermekes családok részére bébi pancsoló, bébi csúszda, baba-mama pihenőszoba pelenkázóval, játékokkal várjuk a fürdőzőket. A fedett élményfürdőben súlyfürdős-, nyakzuhanyos kénes vizű gyógymedence és 36-38 fokos ülőmedence biztosítja a kikapcsolódást, a szauna oázisban pedig mindenki megtalálja a számára tetsző hőfokú és stílusú szaunát. Ha családi jegyek vásárolunk, több mint 1500 forintot is spórolhatunk.
Fürdők, ahova családdal a legjobb menni
Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Hagymatikum

A Hagymatikumot az angol Luxury Travel Guide magazin választotta Európa legjobb családbarát fürdőjének 2018-ban. Kaland, Barlang, Sakk medence névre keresztelt különleges élménymedencék, sodrófolyosó, tocsogók biztosítják a család szórakozását. Amíg a gyerekek az élménymedencében játszanak, addig a felnőttek különböző szaunák közül válogathatnak, vagy a híres makói gyógyvízben mártózhatnak, mely leginkább mozgásszervi és idegrendszeri betegségek esetén bír jótékony hatással. Családi belépővel több, mint 1500 forintot is megspórolhatunk.
Fürdők, ahova családdal a legjobb menni
Hagymatikum

Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Több mint hatezer négyzetméter tömény szórakozás, vízi élményelemek tucatjai fogadják az aktív kikapcsolódásra, az igazi, vidám családi programra érkezőket Gyopárosfürdőn. A csúszdázás megszállottjait kettő, az emeleti szintekről induló, majd spirálszerűen kanyargó óriáscsúszda tartja izgalomban. A hangulatos, fagerendás, panorámaablakos belső térben nyakzuhany, vízisün, gomba, fekvőmasszázs, sodrófolyosó, megannyi buzgár és gejzír segíti a tökéletes ellazulást. Érdemes kipróbálni még a híres gyopárosi gyógyvizet és a fürdő hatalmas szaunaparkját. A családi belépőjeggyel 500 forintot is megspórolhatunk.
Fürdők, ahova családdal a legjobb menni
Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Demjéni Termál Völgy

A demjéni Cascade Barlang- és Élményfürdő 760 méter hosszú barlangrendszerével és 1500 négyzetméter vízfelületével Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjének számít. A 24 méter átmérőjű és 25 méter mélységű csúszdatornyához 550 méternyi csúszófelület tartozik, de egy 133 méteres sodrópatak és több gyermekmedence is hozzátartozik a demjéni kínálathoz, csak úgy, mint a tündérbarlang, a mesesziget, a titkok barlangja, a termál-öböl, vagy a lassú folyó, melyek garantálják, hogy élményekkel teli nap vár ránk. A családi belépővel akár 1000 forintot is megspórolhatunk.
Fürdők, ahova családdal a legjobb menni
Demjéni Termál Völgy
Nyitókép: Demjéni Termál Völgy

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...