Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Megújult és egy óriáscsúszdával is bővült a kecskeméti strand

2018. 07. 05. 19:30
Forrás: hiros.hu
Fürdőzés
A szezont kissé késve kezdő Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark vendégeit a felújított 50 méteres úszómedence mellett egy vadonatúj óriáscsúszda is kárpótolta. A strand kínálata és a belépőjegyek árai nem változtak.
Múlt hét szombaton (2018. június 30.) elindította az idei szezont a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark is. A strandon régóta nem működött a nagy piros csúszda, ezt helyettesítették a legújabb attrakcióval, a Karmin Turbó csúszdával  - tájékoztatta a hiros.hu-t Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. A csúszda 12 méter magasból indul, 86 méter hosszú, először begyorsul, majd bepörget, egész hosszán felülvilágító ablakok vannak, a végén pedig igazán kellemes a kifutópálya.
A csúszdát a fürdő önerőből állta. Az 50 méteres medence felújítása 186 millió forintból valósult meg, amelynek 30%-át az önkormányzat, a fennmaradó 70%-ot pedig a Kecskeméti Sportiskola Vízilabda Szakosztálya Vízilabda szakosztály TAO támogatói adták. Megújult a gépészet, korszerűsödött a fűtésrendszer – amely így akár 6-7 hónapra is megnöveli a sportmedence használatba vételi idejét – a medence csempeburkolatot kapott, amit egy vízzáró réteggel emeltek meg – tájékoztatta a helyi portált Ivkovicsné Béres Tímea, a Hírös Sport Nonprofit Kft. sportszakmai igazgatója.

Öt csúszás ingyen

A korábbiakhoz hasonlóan, a jegy 5 csúszást tesz ingyen lehetővé a vendégeknek, de idén is lesznek olyan alkalmak, amikor korlátlanul lehet majd használni a csúszdákat.
Nyitóképünk illusztráció.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem