Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg

2017. 01. 24. 20:20
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Sok helyen találunk rendszeres éjjeli fürdési lehetőséget hazánkban. Van, ahol külön programmal is várják a látogatókat. Jöjjön nyolc fürdő az ország nyolc pontjáról, ahol rendszeresen várnak minket az éjszakai fürdőzés örömei!
Az éjszakai fürdőzés néhány évvel ezelőtt még kuriózumnak számított, a hazai fürdők csak különleges alkalmakkor vagy egy-egy zártkörű rendezvény erejéig hosszabbították meg a nyitvatartási időt az éjszakai órákig. Ma már nagyon sok helyen fürdőzhetünk azután is, hogy leszállt az éj.
A fővárosban több gyógyfürdő is szervez éjszakai programot egy-egy különleges alkalomra, sokszor speciális tematikát is rendelve a különleges fürdőzési élmény mellé. A külföldiek körében is nagyon kedvelt, nemrég felújított Rudas Gyógyfürdőben minden hétvégén várják azokat, akik buli helyett inkább egy kis relaxálásra vágynak. A Rudas nem a nappali nyitvatartási időt hosszabbítja meg, hanem éjjelre újra kinyit. Pénteken és szombaton 22.00-04.00-ig várják koedukált fürdőzésre a látogatókat.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
A Gyulai Várfürdő romantikus környezete baráti társaságok, párok számára kínál hétvégi kikapcsolódási és felfrissülési lehetőséget. Az éjszakai fürdőzés testet – lelket regenerál, aktív pihenést nyújt a wellness szerelmeseinek. A különleges kialakítású és hangulatú kupolás medencetérben különböző élményfunkciók is megtalálhatók. A medence feletti galériarészben pihenőterasz került kialakításra. Az éjszakai wellness péntek és szombat este vehető igénybe.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
A kaposvári Virágfürdőben nem aprózzák el az éjszakai élményt! A rendszeresen megrendezésre kerülő Holdfény party zenés éjszakai fürdőzésein az élményfürdő, a termál- és a szauna részleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ szórakoztatja. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szauna szeánszokkal és frissítő masszázsokkal. Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel a csillagos égbolt alatt gondoskodik az est különlegességéről.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
A Zalaegerszegi Termálfürdőben minden péntek, szombat este 20 órától 24 óráig kínálnak extra hosszított nyitvatartási időt a vendégeknek. Az éjszakai fürdőzés idején az összes medence és szauna üzemel, kiváló alkalmat kínálva mindenkinek, aki egy kis lazulásra, pihenésre, esetleg romantikára vágyik. A meghosszabbított nyitvatartási időben természetesen a büfé is zavartalanul üzemel, teljessé téve éjszakai élményt.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Hétköznapi felfrissülésre, munka utáni levezetésre tökéletes alkalmat ad az éjszakai fürdőzés minden pénteken a makói Hagymatikum fürdőben. Egészen éjfélig nyitva állnak a kapuk a vendégek előtt. Ezeken az estéken a beltéri és kültéri termálmedencék is üzemelnek a szaunák és az élménymedencék mellett, de a vendégek részt vehetnek különleges aromájú szauna-felöntéseken is.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
A Zalakarosi Fürdő gyakran hatalmas éjszakai fürdőpartyk színhelyévé változik. A fürdőben különleges víz alatti fénytechnikával, hangulatos környezetben rendezik meg a népszerű éjszakai fürdőbulikat. Az éjszakai fürdőzéseken tematikus programokkal, műsorvezetővel, DJ-el, sztárfellépővel, játékokkal, értékes nyereményekkel várják a vendégeket.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Szegeden, a Napfényfürdő Aquapolis minden pénteken a fürdő csendes wellness részlegébe várja éjszakai szeánszra a látogatókat. A zenés éjszakai élménnyel, egyedi hangulatú szauna szeánszokkal, koktélbárral fokozott élmény minden páratlan pénteken játékkal is kiegészül, ahol a nyertesek között ajándékokat sorsolnak ki. A „páros” péntekeken engedményes wellness szolgáltatások, extrákkal kiegészített wellness kínálat várja az érdeklődőket.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
A gyönyörű mozaikkal kirakott, nem csak az élmény-, hanem az egészségturizmust is  szolgáló Demjéni Termálfürdő és Aquapark öt különböző hőfokú kültéri, két beltéri gyógyvizes medencével, egy 25 m-es úszómedencével, egy gyermek medencével,  élményelemekkel, levegőbuzgárokkal biztosítja a kellemes kikapcsolódást. Az egész évben egyedülállóan meghosszabbított nyitva tartás – minden nap hajnali 2 óráig – egy varázslatosan romantikus éjszakai fürdőzés élményét nyújtja a kivilágított medencékkel a szikrázóan csillagos égbolt alatt. Az aquaparkkal együtt a 2015-ben megnyitott az 1500 m2 vízfelülettel rendelkező Cascade Barlang és Élményfürdő is minden nap késő éjszakáig nyitva tart.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
TIPP: További éjszakai fürdőzési lehetőségekről oldalunk Fürdőkereső menüpontja alatt találhatnak információt.

Szóljon hozzá