Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg

2017. 01. 24. 20:20
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Sok helyen találunk rendszeres éjjeli fürdési lehetőséget hazánkban. Van, ahol külön programmal is várják a látogatókat. Jöjjön nyolc fürdő az ország nyolc pontjáról, ahol rendszeresen várnak minket az éjszakai fürdőzés örömei!
Az éjszakai fürdőzés néhány évvel ezelőtt még kuriózumnak számított, a hazai fürdők csak különleges alkalmakkor vagy egy-egy zártkörű rendezvény erejéig hosszabbították meg a nyitvatartási időt az éjszakai órákig. Ma már nagyon sok helyen fürdőzhetünk azután is, hogy leszállt az éj.
A fővárosban több gyógyfürdő is szervez éjszakai programot egy-egy különleges alkalomra, sokszor speciális tematikát is rendelve a különleges fürdőzési élmény mellé. A külföldiek körében is nagyon kedvelt, nemrég felújított Rudas Gyógyfürdőben minden hétvégén várják azokat, akik buli helyett inkább egy kis relaxálásra vágynak. A Rudas nem a nappali nyitvatartási időt hosszabbítja meg, hanem éjjelre újra kinyit. Pénteken és szombaton 22.00-04.00-ig várják koedukált fürdőzésre a látogatókat.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
A Gyulai Várfürdő romantikus környezete baráti társaságok, párok számára kínál hétvégi kikapcsolódási és felfrissülési lehetőséget. Az éjszakai fürdőzés testet – lelket regenerál, aktív pihenést nyújt a wellness szerelmeseinek. A különleges kialakítású és hangulatú kupolás medencetérben különböző élményfunkciók is megtalálhatók. A medence feletti galériarészben pihenőterasz került kialakításra. Az éjszakai wellness péntek és szombat este vehető igénybe.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
A kaposvári Virágfürdőben nem aprózzák el az éjszakai élményt! A rendszeresen megrendezésre kerülő Holdfény party zenés éjszakai fürdőzésein az élményfürdő, a termál- és a szauna részleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ szórakoztatja. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szauna szeánszokkal és frissítő masszázsokkal. Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel a csillagos égbolt alatt gondoskodik az est különlegességéről.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
A Zalaegerszegi Termálfürdőben minden péntek, szombat este 20 órától 24 óráig kínálnak extra hosszított nyitvatartási időt a vendégeknek. Az éjszakai fürdőzés idején az összes medence és szauna üzemel, kiváló alkalmat kínálva mindenkinek, aki egy kis lazulásra, pihenésre, esetleg romantikára vágyik. A meghosszabbított nyitvatartási időben természetesen a büfé is zavartalanul üzemel, teljessé téve éjszakai élményt.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Hétköznapi felfrissülésre, munka utáni levezetésre tökéletes alkalmat ad az éjszakai fürdőzés minden pénteken a makói Hagymatikum fürdőben. Egészen éjfélig nyitva állnak a kapuk a vendégek előtt. Ezeken az estéken a beltéri és kültéri termálmedencék is üzemelnek a szaunák és az élménymedencék mellett, de a vendégek részt vehetnek különleges aromájú szauna-felöntéseken is.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
A Zalakarosi Fürdő gyakran hatalmas éjszakai fürdőpartyk színhelyévé változik. A fürdőben különleges víz alatti fénytechnikával, hangulatos környezetben rendezik meg a népszerű éjszakai fürdőbulikat. Az éjszakai fürdőzéseken tematikus programokkal, műsorvezetővel, DJ-el, sztárfellépővel, játékokkal, értékes nyereményekkel várják a vendégeket.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Szegeden, a Napfényfürdő Aquapolis minden pénteken a fürdő csendes wellness részlegébe várja éjszakai szeánszra a látogatókat. A zenés éjszakai élménnyel, egyedi hangulatú szauna szeánszokkal, koktélbárral fokozott élmény minden páratlan pénteken játékkal is kiegészül, ahol a nyertesek között ajándékokat sorsolnak ki. A „páros” péntekeken engedményes wellness szolgáltatások, extrákkal kiegészített wellness kínálat várja az érdeklődőket.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
A gyönyörű mozaikkal kirakott, nem csak az élmény-, hanem az egészségturizmust is  szolgáló Demjéni Termálfürdő és Aquapark öt különböző hőfokú kültéri, két beltéri gyógyvizes medencével, egy 25 m-es úszómedencével, egy gyermek medencével,  élményelemekkel, levegőbuzgárokkal biztosítja a kellemes kikapcsolódást. Az egész évben egyedülállóan meghosszabbított nyitva tartás – minden nap hajnali 2 óráig – egy varázslatosan romantikus éjszakai fürdőzés élményét nyújtja a kivilágított medencékkel a szikrázóan csillagos égbolt alatt. Az aquaparkkal együtt a 2015-ben megnyitott az 1500 m2 vízfelülettel rendelkező Cascade Barlang és Élményfürdő is minden nap késő éjszakáig nyitva tart.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
TIPP: További éjszakai fürdőzési lehetőségekről oldalunk Fürdőkereső menüpontja alatt találhatnak információt.

Szóljon hozzá