Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg

2019. 05. 17. 17:10
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Sok helyen találunk rendszeres éjjeli fürdési lehetőséget hazánkban. Van, ahol külön programmal is várják a látogatókat. Jöjjön nyolc fürdő az ország nyolc pontjáról, ahol rendszeresen várnak minket az éjszakai fürdőzés örömei!
Az éjszakai fürdőzés néhány évvel ezelőtt még kuriózumnak számított, a hazai fürdők csak különleges alkalmakkor vagy egy-egy zártkörű rendezvény erejéig hosszabbították meg a nyitvatartási időt az éjszakai órákig. Ma már nagyon sok helyen fürdőzhetünk azután is, hogy leszállt az éj.

Budapest

A fővárosban több fürdő is szervez éjszakai programot egy-egy különleges alkalomra, sokszor speciális tematikát is rendelve a különleges fürdőzési élmény mellé. A külföldiek körében is nagyon kedvelt Rudas Gyógyfürdőben minden hétvégén várják azokat, akik buli helyett inkább egy kis relaxálásra vágynak. A Rudas nem a nappali nyitvatartási időt hosszabbítja meg, hanem éjjelre újra kinyit. Pénteken és szombaton 22.00-04.00-ig várják koedukált fürdőzésre a látogatókat.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

Gyula

Baráti társaságok és párok kedvelt kikapcsolódási és felfrissülési lehetősége az éjszakai wellness, amelyet a  Gyulai Várfürdőben szombatonként tartanak.  Ezeken az estéken minden a regenerálódásról, a testi-lelki feltöltődésről szól. Az éjszakai wellness során fél óránként tartanak felöntéseket a Bástya szaunában 21:00, 22:00 és 23:00 órakor, a Panoráma szaunában pedig 20:30, 21:30 és 22:30 órakor.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Gyulai Várfürdő

Miskolctapolca

Hazánk egyik legkülönlegesebb fürdőjében, a Miskolctapolca Barlangfürdőben is rendszeresek az éjszakai fürdőbulik. Az egyébként is egyedülálló élményt jelentő barlangfürdő éjszaka talán még romantikusabb. Az éjszakai fürdőprogramokról a fürdő honlapján és Facebook oldalán lehet tájékozódni, váltható rá külön belépő, de az adott napra szóló napijegy is érvényes. Az éjszakai fürdőzés során a barlangban két termál medence mellett az úgynevezett Római terem, Csillagterem, Öreg barlangi medence és a Fürdőcsarnok várja a mártózni vágyókat. Az éjszakai fürdőzések alatt használható a fürdő szaunavilága is, ahol négy finn szaunában, egy gőzkamrában és három infrakabinban lehet felfrissülni.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Miskolctapolca Barlangfürdő

Zalaegerszeg

A Zalaegerszegi Termálfürdőben péntekenként 22:00 óráig (június elsejétől éjfélig), szombat esténként éjfélig kínálnak extra hosszított nyitvatartási időt a vendégeknek. Az éjszakai fürdőzés kiváló alkalmat kínálva mindenkinek, aki egy kis lazulásra, pihenésre, esetleg romantikára vágyik. A meghosszabbított nyitvatartás a fürdő szaunaházára is érvényes: péntekenkét 21, szombatonként 23 óráig szaunázhatunk Zalaegerszegen.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Zalaegerszegi Termálfürdő

Makó

Hétköznapi felfrissülésre, munka utáni levezetésre tökéletes alkalmat ad az éjszakai fürdőzés minden pénteken a makói Hagymatikum fürdőben is. Egészen éjfélig nyitva állnak a kapuk a vendégek előtt. Ezeken az estéken a beltéri és kültéri gyógymedencék is üzemelnek a szaunák és az élménymedencék mellett, de a vendégek részt vehetnek különleges aromájú szauna felöntéseken is.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Hagymatikum

Zalakaros

A Zalakarosi Fürdő gyakran változik hatalmas éjszakai fürdőpartyk színhelyévé. A fürdőben különleges víz alatti fénytechnikával, hangulatos környezetben rendezik meg a népszerű éjszakai fürdőbulikat. Az éjszakai fürdőzéseken tematikus programokkal, műsorvezetővel, DJ-el, sztárfellépővel, játékokkal, értékes nyereményekkel várják a vendégeket.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Zalakarosi Fürdő

Szeged

Szegeden, a Napfényfürdő Aquapolis minden pénteken a fürdő Csendes wellness részlegébe várja éjszakai szeánszra a látogatókat. A zenés éjszakai élménnyel, egyedi hangulatú szauna szeánszokkal, koktélbárral fokozott élmény minden páratlan pénteken játékkal is kiegészül, ahol a nyertesek között ajándékokat sorsolnak ki. A „páros” péntekeken engedményes wellness szolgáltatások, extrákkal kiegészített wellness kínálat várja az érdeklődőket.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Napfényfürdő Aquapolis

Demjén

A demjéni gyógyfürdőben az egész évben egyedülállóan meghosszabbított nyitvatartás – minden nap hajnali 2 óráig – egy varázslatosan romantikus éjszakai fürdőzés élményét nyújtja a kivilágított medencékkel a szikrázóan csillagos égbolt alatt.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Demjéni Termál Völgy
TIPP: További éjszakai fürdőzési lehetőségekről oldalunk Fürdőkereső menüpontja alatt találhatnak információt.

Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide