Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg

2019. 05. 17. 17:10
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Egyes helyeken a nyitvatartási időt hosszabbítják meg, máshol külön programmal is készülnek az éjszakai fürdőzés szerelmeseinek. Jöjjön nyolc fürdő az ország nyolc pontjáról, ahol rendszeresen várnak minket az éjszakai fürdőzés örömei!
Az éjszakai fürdőzés néhány évvel ezelőtt még kuriózumnak számított, a hazai fürdők csak különleges alkalmakkor vagy egy-egy zártkörű rendezvény erejéig hosszabbították meg a nyitvatartási időt az éjszakai órákig. Ma már nagyon sok helyen fürdőzhetünk azután is, hogy leszállt az éj.

Budapest

A fővárosban több fürdő is szervez éjszakai programot egy-egy különleges alkalomra, sokszor speciális tematikát is rendelve a különleges fürdőzési élmény mellé. A külföldiek körében is nagyon kedvelt Rudas Gyógyfürdőben minden hétvégén várják azokat, akik buli helyett inkább egy kis relaxálásra vágynak. A Rudas nem a nappali nyitvatartási időt hosszabbítja meg, hanem éjjelre újra kinyit. Minden szombaton 22.00-03.00-ig várják fürdőzésre a látogatókat.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

Leányfalu

A gyógyvíz közismert gyógyhatása, hogy megnyugtat, csökkenti vagy megszünteti az ideg- és izomfájdalmakat. Leányfalun minden péntek és szombat éjszaka élvezhetjük a különleges hangulatot a termálfürdőben. 20:00-24:00-ig a termál- és élménymedencék használhatók, valamint a büfé is nyitva tart.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Leányfalu Termálfürdő

Tiszakécske

Hazánk egyik különleges fürdőjében, a Barack Gyógy- és Élményfürdőben is gyakran rendeznek éjszakai fürdőbulit. A meghosszabbított nyitvatartás alatt filmvetítést kínálnak a vendégeknek, emellett DJ is gondoskodik a felhőtlen hangulatról. Az éjszakai fürdőprogramokról a fürdő honlapján és Facebook oldalán lehet tájékozódni, az eseményre külön belépő nincs, az adott napra szóló napijegy érvényes.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Barack Gyógy- és Élményfürdő

Szeged

Hétköznapi felfrissülésre, munka utáni levezetésre tökéletes alkalmat ad az éjszakai fürdőzés minden pénteken a szegedi fürdőben. Az Aquapolisban este 9-től egészen éjfélig nyitva állnak a kapuk a vendégek előtt, az este során a csendes wellness részleg (úszó-, élmény- és pezsgőmedence, finn szauna, infraszauna, gőzkamra, sókamra, aromaszoba, kültéri rönkszauna) vehető igénybe. Az éjszakai fürdőzés során minden pénteken szauna szeánsszal is készülnek a vendégeknek.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Napfényfürdő Aquapolis Szeged

 

Kiskunmajsa

A Jonathermálban is rendszeresek az éjszakai programok, pénteken és szombaton éjfélig csobbanhatunk a különböző medencékben. Az impozáns faszerkezetű csarnokban egy 36 és egy 38 fokos gyógymedence, valamint egy 25 méteres gyógy-úszómedence, finn szauna, aroma szauna, gőzfürdő, hidegvizes mártózó medence található.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Jonathermál

Sárvár

Sárváron előre meghirdetett napokon kínálnak éjszakai fürdőzést, ilyenkor a fürdő hajnali 1-ig tart nyitva, a szauna pedig hajnali fél 1-ig. A gyógyfürdő szárnyban elsősorban a pihenésé a főszerep, itt találhatóak a gyógyvizes medencék és az élménymedencék. Az élményfürdőben mindenki kedvére válogathat a különböző méretű és meredekségű csúszdák, családi és gyermekmedencék közül. Van hullámmedence, bébimedence, játszóház, óriás jakuzzi, víziágyúkkal, spriccelőkapuval tarkított gyermekmedence, széles családi csúszda és 25 méteres úszómedence is.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Demjén

A környéken egyedülálló mediterrán jellegű, tengerpartot idéző Demjéni Termáltó Fürdő a felnőtteknek és gyermekeknek is kellemes kikapcsolódást nyújt egész évben. A tó közepén egy fürdőház található élményelemekkel kialakítva, itt a gyógyvíz 34-36 C fokos. Itt minden egyes nap a fürdőzők éjszakája, ugyanis az év minden napján 9-től egészen éjfélig várják a vendégeket.
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Dejméni Termáltó

Orosháza

Az Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő semmihez sem fogható élményeket garantál mindazoknak, akik kedvesükkel vagy éppen barátaikkal sötétedés után sem restek felkeresni a fürdőkomplexumot. Éjszakai élményfürdőzésre szombat esténként nyílik lehetőség, amikor is az Élményfürdő és a Szaunapark éjfélig tart nyitva. Ráadásul nem kell külön jegyet venni, a napközben váltott jeggyel élvezhetjük a szolgáltatást egészen éjfélig. 
Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg
Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

 

TIPP: További éjszakai fürdőzési lehetőségekről oldalunk Fürdőkereső menüpontja alatt találhatnak információt.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide