Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Őszi napok fürdőinkbenŐszi napok fürdőinkben Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Termálfürdős programok: filmcsillagok napja, családi csobbanások, éjszakai fürdőpartik

2017. 11. 13. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Amíg a Hagymatikumban a Bud Spencer és Terence Hill filmzenéké a főszerep, Gyopárosfürdőn matrac-rallytól a mézeskalács díszítésig minden jóval várják a családokat. A kicsikre Gyulán és Zalakaroson számítanak, az Aquaworld és a Kecskeméti Fürdő pedig a nagyobbak számára készül hatalmas bulival. Már most találja ki, hová megy a család fürdőzni és szórakozni a hétvégén!

Filmcsillagok napja a Hagymatikumban – Makó, november 18.

A Filmcsillagok napja a Hagymatikumban rendezvényen Bud Spencer és Terence Hill Emlékzenekar koncertjét élvezhetik az érdeklődők, de lesz fürdőmozi, filmkvíz és habparty is. Az eseményről bővebben: Filmcsillagok napja a Hagymatikumban.

Családi Csobbanás Gyopárosfürdőn – Orosháza-Gyopárosfürdő, nov. 18.

Az Orosháza-Gyopárosfürdő Élményfürdő Családi Csobbanás programjának keretében novemberben minden szombaton, így 18-án is izgalmas családi élmények várják a fürdőbe látogatókat: lesznek kézműves foglalkozások, animátor programok és koncert is. Részletek: Családi Csobbanás Gyopárosfürdőn.

Éjszakai Fürdős „Pancsoló Party” – Kecskemét, november 18.

A tél beköszöntével is trópusi hőséggel és forró hangulattal várják az érdeklődőket a Kecskeméti Fürdőben november 18-án, ahol a vendégek a fürdőzésen túl táncos programokon is részt vehetnek. További információ: Éjszakai Fürdőzés Kecskeméten.

Panki Nap – Zalakaros, november 18.

Egész nap izgalmas programokkal várja a legkisebbeket a Zalakarosi Fürdő: lesz zenés reggeli torna, aquafitness, mese, csicsergő, aquasalsa, vízi tipegő és sok-sok játék. Az eseményről bővebben itt olvashat: Panki Nap Zalakaroson.
Termálfürdős programok: filmcsillagok napja, családi csobbanások, éjszakai fürdőpartik
Zalakarosi Fürdő

Minimax családi nap az AquaPalotában – Gyula, november 18.

November 18-án is varázslatos környezetben, izgalmas programokkal, felejthetetlen élményekkel és számtalan meglepetéssel várja a családokat a Gyulai Várfürdő. Részletekért kattintson: Minimax családi nap az AquaPalotában.

UV Pool Party  - Aquaworld Budapest Splash Night – Budapest, nov. 18.

A legnagyobb beltéri Aquapark november 18-án megnyitja kapuit egy őrületes partyra, UV test- és arcfestéssel, neon lufikkal, táncbemutatóval tűz show-val és sztár DJ-kkel. További információért kattintson: UV Pool Party.

VI. Tepertő és Pörc Fesztivál – Berekfürdő, november 18.

A Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő parkolójában egész napos sütés, főzés, kirakodóvásár és színpadi produkciók várják nem csak a tepertőből készült ételek kedvelőit. A fesztiválról bővebben: Tepertő és Pörc Fesztivál.
Nyitókép: Aquaworld Budapest

Szóljon hozzá