Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Nyereményjátékkal indul a tavaszi wellness-szezon Sárváron

2023. 03. 28. 14:45
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Szókereső nyereményjátékkal népszerűsíti Sárvárt a fürdőváros TDM szervezete. Az újszerű aktivitást kipróbálók wellness pihenést nyerhetnek.

A Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. által létrehozott egyedi játék célja, hogy korszerű, natív marketing megoldással népszerűsítse Sárvár turisztikai kínálatát. Mindezt oly módon teszi, hogy a szókereső felületén olyan szavakat kell megtalálni, amik a fürdőváros kínálatához és a wellness-szeléshez kapcsolódnak. Az alkalmazás a kifejezéseket random jeleníti meg egy betűhalmazban. A résztvevőknek annyi a feladata, hogy a szavak betűit a képernyő megérintésével vagy az egér kurzorjával össze kell kötni.

 

Természetesen a játék időre megy, így minél gyorsabban sikerül megtalálni a szavakat, a játékos annál több pontot kap. Vagyis előrébb kerül a tabellán – ismerteti a játék menetét Haller Ferenc, a TDM ügyvezetője. Kiegészítve azzal, hogy a szókereső játékban elért eredmény nincs hatással a nyerési esélyre. Ha valaki megtalálja az adott szavakat és regisztrál,  sorsoláson is részt vesz. 

 

A tavaszi sárvári játék május 31-éig tart. Így az, aki még nem tette próbára a tudását, nem maradt le semmiről.

 

 

Haller Ferenc az aktivitás indulásával kapcsolatos eredményekről elmondta: néhány nap alatt közel ezerszer játszottak már a felületen. Úgy látni tehát, hogy sikeres a szókereső. És nagy valószínűséggel nem csak a sárvári wellness nyeremények miatt. Hanem azért is, mert a “retro rejtvény formátum” sokakban kellemes emlékeket idéz. Talán többeket emlékeztet a régebben népszerű, strandolás közbeni rejtvényfejtős kikapcsolódásra…

 

A játék asztali gépről és mobiltelefonról egyaránt elérhető a jatek.sarvar.hu/szokereso felületen.

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...