Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Online jegyvásárlást és a kemping bővítését tervezi a Zalakarosi Fürdő új vezérigazgatója

2020. 06. 17. 16:21
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő
Június 22-től Podlovics Péter vezeti az ország egyik legjelentősebb fürdőjét.
Április elején került kiírásra a társaság vezérigazgatói pozíciója, melyre 8 fő nyújtott be pályázatot. 4 főt hívtak be személyes beszélgetésre és a képviselőtestület egyhangúan döntött az új igazgató személyéről. – mondta el Novák Ferenc, Zalakaros polgármestere a június 16-i sajtótájékoztatón.
Podlovics Péter bemutatkozó beszédében kiemelte a gyógyászat fontosságát, a marketinget, az esetleges kempingfejlesztésben rejlő lehetőségeket. Fontosnak tartja az értékesítés területét, melyhez egy új, modern, a mai kornak megfelelő beléptetőrendszer fejlesztése elengedhetetlen. Lehetőséget kell biztosítani a vendégeknek arra, hogy online, előre meg tudják vásárolni belépőjegyüket, vagy akár a fürdő bármely szolgáltatását.
A Zalakarosi Fürdő az elmúlt két évben rekord árbevételt és látogatószámot ért el.
2019-ben a fürdőben jelentős fejlesztések készültek el. Tavaszra újult meg a gyógykert, augusztusban a gyógycentrum teljes rekonstukciója fejeződött be, ahol sós vizű medencét is kialakítottak. Decemberében pedig átadták a teljesen új szaunavilágot.
A járványügyi helyzet miatt a fürdőben jelenleg a szabadtéri strandon lévő strand-, gyermek és termálvizes medencék, a családi park csúszdái, valamint az élményfürdő kültéri medencéi üzemelnek.

 
Fürdőajánló
Zalakarosi Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Téli wellness a Balatonnál

Látogasson el Zamárdiba, a Wellamarin Hotelbe és töltsön el néhány pihentető napot. A hotel állandó programkínálatában számos alternatíva nyílik az aktív időtöltésre vagy épp egy kis lazításra.Megnézem