Hévízen frissült fel Gundel Takács és Knézy
Hévíz varázslatos és különleges, ráadásul számos programot és élményt kínál. Gundel Takács Gábor és ifj. Knézy Jenő a fürdőváros legújabb egyedi megjelenésű szállodájában pihente ki a tavalyi év fáradalmait.
Városnézés segway-jel, víz alatti kerékpár és futópad, a helyi alapanyagokat hasznosító minőségi étterem, wellnesskezelések – csak néhány tétel a legújabb, négycsillagos hévízi szálloda, az unikális építészeti megoldást jelentő Bonvital Wellness & Gastro Hotel kínálatából.
Gundel Takács Gábor és ifj. Knézy Jenő a tavaly év végén töltöttek egy pihentető, de aktív programokban is gazdag hétvégét a hévízi Tófürdő közvetlen közelében található wellness-szállodában. A sportszerető riporterek a sportprogramok mellett a csúcsgasztronómiát megtestesítő közös főzésen is részt vettek.
Gundel Takács Gábor és ifj. Knézy Jenő a tavaly év végén töltöttek egy pihentető, de aktív programokban is gazdag hétvégét a hévízi Tófürdő közvetlen közelében található wellness-szállodában. A sportszerető riporterek a sportprogramok mellett a csúcsgasztronómiát megtestesítő közös főzésen is részt vettek.
„Itt, a világ legnagyobb természetes termáltavának szomszédságában valódi prémium minőséget, intim hangulatot és fantasztikus programokat találtunk a Bonvital szállodában” – mondta Gábor, aki a megérkezés után azonnal a szálloda wellnessrészlegének felfedezésére indult.
A fiúk először a pezsgőfürdőt és a szaunát próbálták ki, a délutáni segway-túra előtt pedig a nagy medencében elhelyezett „vízi”, pontosabban víz alatti biciklin, a szálloda különlegességén, az úgynevezett hydrorideren melegítettek be, amely eszköz egyébként a fizikoterápia mellett személyi edzésként is használható. „Ha nem eleve egy medencében helyezik el ezeket a bicikliket, bizony komolyan leizzadtunk volna a gyakorlattól” – tette hozzá Gábor. Hévíz nevezetességeit később már egy valódi, szárazföldi kétkerekűn járták be a vendégek.
A fárasztó Segway túra után természetesen a Bonvital kínálatában szereplő kezelések sem maradhattak ki az aktív pihenéssel töltött hétvégéből. A felfrissülés jegyében a szálloda egyedi, Bonvital háromlépcsős talpkezelését próbálták ki. A napközben felhasznált energia pótlására a bőséges vacsora sem maradhatott ki. A szálloda különleges enteriőrrel rendelkező, Brix Bistro nevű, à la carte éttermében a konyhában is kipróbálták magukat a riporterek, a helyi termelőktől érkező báránybordát a séffel, Farkas Bálinttal közösen készítették el. A Brix a kávé- és koktélkülönlegességek mellett széles borválasztékot is kínál, a Festina nagykövetek, leginkább persze a főzéshez használt alapanyag ellenőrzése miatt egy-egy korty nemes itallal oltották szomjukat. A nap végén pedig a ropogós bárányborda, a hozzá illő, 2016-os Juhász Rosé, valamint hangulatos zene koronázta meg a wellnesshétvégét.
„Két nap alatt éppen csak belekóstolni sikerült a Bonvital által nyújtott élményekbe, úgyhogy biztosan visszatérünk még, hiszen hol máshol nézhetünk jakuzziból egy sétálóutcát, ülhetünk sóbarlangba vagy futhatunk víz alatt” – tette hozzá Jenő.
Az idén tízéves Accent Hotels lánc 17. hazai szállodája, a különleges designnal tervezett Bonvital Wellness & Gastro Hotel mindenkit vár prémium kategóriás gasztronómiával, wellness-szel, illetve a gyógyászat területére fókuszáló szolgáltatásaival. A hotel ideális választás a kikapcsolódni vágyó pároknak, de szeretettel várják a négylábú vendégeket is.