Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Végvári Vigasságok 2020

Eger 2020. augusztus 09. - 2020. augusztus 11. Még nem hivatalos időpont
Hely3300 Eger, Vár 1.


Végvári Vigasságok
Az Egri Várban újjáéled az 1552-es ostrom. Korhű fegyverek bemutatójával, hagyományőrző csapatokkal, családi programokkal, huszárvirtussal, felvonulásokkal, kiállításokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket.
A fesztivál során tradicionális mesterségek kézművesei kínálják portékáikat és mutatják be a szakma mesterfogásait. A fesztivál csúcspontjaként közel 200 vitéz katona eleveníti fel az 1552-es dicső várvédelem és a híres Egri csillagok című regény jeleneteit!
Legyen részese – esküdjön Dobó Istvánnal, élje át a csata hevét és a diadal mámorát! Egri vár – Vár az élmény Egerben!
A programok előtt vagy után fedezzük fel a gyógyhelynek minősített város látnivalóit, ismerjük meg történelmét. Eger látnivalói között jelentős helyet tölt be Magyarország második legnagyobb bazilikája, a klasszicista stílusú Egri bazilika.

Magyarország első állandó Beatles gyűjteményét is itt találjuk, hasonló jellegű múzeum csak három másik helyen található a világban.
Látogassuk meg az ország egyik legszebb fürdőhelyét, az Egri Termálfürdőt, vagy merüljünk el műemléki környezetben a különleges gyógyvizű Török Fürdőben. 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A legjobb elérhető szállások Egerben

Kattintson ide és nézze meg, melyik szálláshelyen mennyiért tud megszállni...Megnézem
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról