Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Jódos-brómos vizek

A jódos-brómos vizek általában egyidejűleg konyhasósak is, ezért alkalmasak a reuma, női szervek betegségei, és egyes bőrbetegségek kezelésére is. Magas vérnyomás és érbetegségek kezelésére is alkalmasak. Ivókúrában a jód erélyesen hat a pajzsmirigyre, ezért az orvos kanalas mennyiségben rendeli. A legismertebb a sóshartyáni „Jodaqua”, amely palackozva kerül forgalomba.


Témába vág

Nyit Budapest legújabb fürdője

December 17-én hétfőn nyitja meg kapuit Budapest régi-új fürdője a pesterzsébeti jódos-sós vizű gyógyfürdő. Egyelőre csak 4 fedett medencét és a szaunákat használhatjuk, de tavasztól 7 újabb medencét is birtokba vehetünk majd.

Végre nyaralunk. Mutatjuk, hol érdemes indítani a vakációt!

A karantén és az esős, hűvös május után végre megérkezett a jó idő, nyitnak a strandok és fürdők és élvezhetjük a gyógy- és termálvizek áldásos hatásait. A szezonindító akciókat gyűjtöttük össze, hogy könnyebb legyen megtalálni az ideális úticélt egy kis nyár eleji pancsoláshoz.

Finomságok, amikkel lehűthetjük magunkat a kánikulában

Az uborka az új citrom a limonádéban, a jégkása elkészítéséhez sem kell nagy tudomány, főzzünk levest, ami hűt, vagy vegyítsük a gyümölcssalátát sajttal, esetleg helyettesítsük a fagyit joghurttal. Hűsítő recept ötletek következnek.