Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Őszi napok fürdőinkbenŐszi napok fürdőinkben Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok További ajánlatok

A fürdőkbe is érkezik a Mikulás

2017. 12. 04. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
A héten Bükfürdőre, Miskolctapolcára, Makóra és Harkányba is jön a Mikulás. Sárváron éjszakai fürdőzést tartanak, a harkányi fürdőben pedig átadják a vadonatúj gyermek részleget. A Miskolctapolca Barlangfürdőben kedvezményes árú lesz a gyermekjegy. Néhány tipp, melyik fürdőben és fürdővárosban hangolódhat együtt a család az ünnepekre.

Mikulásváró műhely – Bükfürdő, december 6.

December 6-án a Mikulás a Büki Művelődési és Sportközpontba látogat, hogy kreatív foglalkozásokkal, ünnepi készülődéssel és műsorral várja a családokat. A belépés díjtalan! Az eseményről bővebben: Mikulásváró műhely Bükfürdőn.

Mikulás After Party – Sárvár, december 8.

A december 8-ai éjszakai fürdőzésen 21:00 órától szuper zenei válogatásra táncolhatnak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő vendégei. A részletekről itt tájékozódhat: Éjszakai fürdőzés Sárváron.

X. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál – Gyula, december 8-10.

Gyula három napon át csábítja mézédes élvezetekre az érdeklődőket: mézfajták, mézeskalácsok kóstolása és vására, adventi készülődés, gyermekprogramok és hangulatos műsorok is terítéken lesznek. További információk: X. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál.

Jótékonysági Mikulás futás – Zalakaros, december 9.

December 9-én 14-15 óráig várnak mindenkit Zalakaroson, akik örömmel segítenék a hátrányos helyzetű embertársaik karácsonyát. Lehet futni, gyalogolni, kerékpározni, vagy akár nordic walkingot, szánkót, síbotot választani időjárástól és kedvtől függően. Mindent a programról: Jótékonysági Mikulás futás Zalakaroson.

Mikulás nap a Miskolctapolca Barlangfürdőben – Miskolctapolca, december 9.

A Miskolctapolca Barlangfürdőbe szombaton érkezik a Mikulás. Mókás játékokkal, szaloncukor kereséssel, izgalmas meglepetésekkel készül a kicsiknek, akik 14 éves kor alatt kedvezményes belépőjeggyel fürdőzhetnek ezen a napon. A részletekért kattintson: Mikulás nap a Miskolctapolca Barlangfürdőben.
A fürdőkbe is érkezik a Mikulás

Mikulás Party a Hagymatikumban – Makó, december 9.

A Mikulás a Hagymatikumba is ellátogat, hogy a vendégekkel együtt élvezhesse a fergeteges bulit, koncertekkel, kézműves sarokkal és vízi discoval. További információt a rendezvényről itt olvashat: Mikulás Party a Hagymatikumban.

Vár téged a Mikulás! - Gyermekvilág nyitórendezvény – Harkány, december 9.

Azokat, akik kíváncsiak a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő új gyermek részlegére, december 9-én lesz ajándékozás, előadás, légváras játszóház és kézműves foglalkozás is. Bővebben: Vár téged a Mikulás Harkányban is.

Szóljon hozzá