Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Finomságok, egészség, őszindító fürdő bulik – heti programajánló a fürdővárosokból

2018. 10. 09. 15:00
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
A fővárosban kolbász- és kürtőskalács fesztivál, Harkányban és Miskolctapolcán zenés éjszakai fürdő várja a vendégeket. A Magyar Fürdőkultúra Napját is változatosan - egészségügyi szűrésekkel, szauna ceremóniákkal - ünneplik a fürdők. Összeszedtük a legígéretesebb programokat a hétre.

Őszi nyugdíjas találkozó – Makó, október 9.

Október 9-én egészségügyi mérésekkel, zenével, sztárvendéggel, kedvezményes fürdőbelépővel és menüajánlattal kedveskedik nyugdíjas korú vendégeinek a Hagymatikum. Az eseményről bővebben: Őszi nyugdíjas találkozó.

5. Disznótoros Kolbászfesztivál – Budapest, október 12-14.

A Vasúttörténeti Parkban rengeteg program várja a látogatókat: kézműves vásár és gasztro utca, étel- és italkóstoltatás, disznó feldolgozás bemutatók, tájház múzeum, állatsimogatók, kiállítások, népi játszótér, koncertek. Részletek: 5. Disznótoros Kolbászfesztivál.
Finomságok, egészség, őszindító fürdő bulik – heti programajánló a fürdővárosokból

Kürtőskalács Fesztivál – Budapest, október 12-14.

Azok, akik a kolbász helyett inkább édes finomságra vágynak, ingyenesen látogathatnak el a Kürtőskalács Fesztiválra, a Gesztenyés-kertbe. A három nap alatt a legkülönfélébb kalácsok mellett számos kísérőprogramon is részt vehetnek az érdeklődők. Információk: Kürtőskalács Fesztivál.

Őszi animációs programok az Aquaworld-ben – Budapest, október 13-14.

A fővárosi fesztiválok látogatását egy szórakoztató családi fürdőzéssel is érdemes összekötni. Az Aquaworld-ben őszi animációs programokkal várják a kicsiket egész hétvégén. Mindent a színes programokról itt talál: Őszi animációs programok az Aquaworld-ben.
Finomságok, egészség, őszindító fürdő bulik – heti programajánló a fürdővárosokból

Magyar Fürdőkultúra Napja a Hungarospa-ban – Hajdúszoboszló, október 13.

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum október 13-án a Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából zenés-táncos animációval és szaunaprogramokkal várja a fürdőzni és kikapcsolódni vágyókat. További részletekért kattintson: Magyar Fürdőkultúra Napja a Hungarospa-ban.

Magyar Fürdőkultúra Napja Bükfürdőn – Bükfürdő, október 13.

A Bükfürdő Thermál & Spa egészségnappal, ingyenes egészségügyi mérésekkel és vízi tornával várja vendégeit a Magyar Fürdőkultúra Napján. Bővebben itt tájékozódhat: Magyar Fürdőkultúra Napja Bükfürdőn.
Finomságok, egészség, őszindító fürdő bulik – heti programajánló a fürdővárosokból

Magyar Fürdőkultúra Napja Zalakaroson – Zalakaros, október 13.

A Magyar Fürdőkultúra Napján a Zalakarosi Fürdő is változatos programokkal, többek között gyógynövényes szauna szeánszokkal, mesepercekkel, aquajógával készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az esemény részleteit itt olvashatja: Magyar Fürdőkultúra Napja Zalakaroson.
Finomságok, egészség, őszindító fürdő bulik – heti programajánló a fürdővárosokból

Őszindító buli a Látványfürdőben – Harkány, október 13.

Zenés éjszakai fürdő várja a feltöltődni vágyókat a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben, színes fényekkel, koktélbárral és szauna ceremóniákkal. Az első 25 vendéget ingyen masszázzsal ajándékozzák meg! További információk: Őszindító buli a Látványfürdőben.

Spartan Night – Miskolctapolca, október 13.

Október 13-án, szombaton úgy lazíthatnak a vendégek a Miskolctapolca Barlangfürdő éjszakai fürdőzésén, mint a spártai harcosok. A hangulatról Dj Dirty G gondoskodik. A rendezvényről bővebben: Spartan Night Miskolctapolcán.
Nyitókép: Hungarospa Hajdúszoboszló