Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Rendkívüli finomságokkal kínálják és az egészségére is figyelnek a fürdővárosokban - heti programajánló

2017. 10. 03. 19:30
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Bajor és káposztás ételek, csokoládéleves, sült malac és mézes finomságok mellett testi-lelki feltöltődést ígérő programok, életmód tanácsadás és tea-szenánsz is várja a vendégeket a héten országszerte a fürdővárosokban.

V. Oktoberfest Budapest – Budapest, október 5-8.

Az idei, budapesti Oktoberfest a Kincsem Parkba költözik. A fesztiválon hagyományos bajor étkeket lehet majd kóstolni, de lesz szív alakú mézeskalács, császármorzsa és forró rétes is. Mindemellett koncertek, ló- és agárversenyek várják a látogatókat. Részletek: Oktoberfest Budapest.

Szent Mihály-napi Civil Forgatag és IX. Sok-szín-Feszt – Bükfürdő, okt. 6-7.

Színházi előadások, lecsófőző verseny, kézműves játszóház, bábszínház és különböző szórakoztató műsorok várják az érdeklődőket a Büki MSK színháztermében és az Eötvös utcában. Minden program ingyenes! Információk: Szent Mihály-napi Civil Forgatag.

Demjéni Káposztás Nap – Demjén, október 7.

A frissen főtt, sütött káposztás ételek és a helyi borok kóstolását egész napos programok, amatőr színjátszás, hagyományőrző fellépők, tánc és nóta egészítik ki. Az eseményről bővebben: Demjéni Káposztás Nap.

Mozgásra fel Béres Alexandrával! – Zalakaros, október 7.

Október 7-én Béres Alexandra a Zalakarosi Fürdő vendége. Életmód tanácsadással, aquafitness és aquasalsa órával, valamint gyermekjátékkal készül a kicsik és nagyok részére egyaránt. További részletekért kattintson: Mozgásra fel Zalakaroson.

Múzeumok Őszi Fesztiválja Gyulán – Gyula, október 7.

A Múzeumok Őszi Fesztiváljának keretében október 7-én a gyulai programok középpontjában a gasztronómiai különlegességek állnak: az Almásy-kastélyban például korabeli recept alapján készült csokoládélevest, míg a Gyulai várban kemencében sült malacot lehet kóstolni. Bővebb információk: Múzeumok Őszi Fesztiválja Gyulán.
Rendkívüli finomságokkal kínálják és az egészségére is figyelnek a fürdővárosokban - heti  programajánló
Gyulai vár

Testi-lelki feltöltődés – Harkány, október 7-8.

A Harkányi Gyógy-és Strandfürdő vendégeit egész hétvégén szűrővizsgálatok, különböző tornák, előadások, teaszeánsz és kóstoltatás, valamint szaunafelöntések várják. Minden részletet a színes programokról itt talál: Testi-lelki feltöltődés a harkányi fürdőben.

V. Viharsarki Mézesnap – Orosháza, október 7.

A Viharsarki Mézesnapon a kóstolók, mézkirálynő-választás, táncbemutatók és koncertek mellett egész napos kirakodóvásár, méhész történeti kiállítás, gyermekjátszóház és mézes játékok várják az édesszájú látogatókat Orosháza Főterén. A rendezvény ingyenes! A programokról bővebben: V. Viharsarki Mézesnap.

Szóljon hozzá