Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Top programok a fürdőkben: csúszdabajnokság, éjszaki fürdőzés, szülinap tortával

2017. 08. 09. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Fürdőzés mellé a hétre is hoztunk néhány remek programot fürdővárosainkból. Kézműves sörök, zamatos borok, éjszakai fürdőzés várják a nyári szabadidejüket tartalmasan eltölteni kívánó családokat szerte az országban. Egy remek fürdőnk születésnapját ünnepli és ez alkalommal az ünnepelt készül ajándékokkal.

Születésnapi hétvége – Bükfürdő, augusztus 19.

55. születésnapja alkalmából szuper programokkal, fellépőkkel és születésnapi tortával várja az egész családot a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum jövő hétvégén. A fürdőbe látogatók délelőtt a Győri Szinkronúszó Csapat, délután pedig a Szombathelyi Kötélugró Klub bemutatóját tekinthetik meg. A nap folyamán megrendezik a nyár utolsó Minimax Családi napját is a fürdőben, ahol mókás vízi vetélkedő, dobóverseny, kreatív sarok, Minimax tánc, Mini és Picicica várja a gyermekeket. A család legkisebb tagjainak Buborékpartival is kedveskednek a szervezők, ezzel is még emlékezetesebbé téve az 55. jubileumot. Természetesen a születésnapról a torta sem hiányozhat, a jó hangulatról pedig az egész napos Frisss FM kitelepülés mellett 15:30-kor az Irigy Hónaljmirigy zenekar gondoskodik majd.
Mindemellett a nap folyamán több alkalommal értékes ajándékok kerülnek kiosztásra a fürdőzők között, illetve a rendezvény végén a Minimax Családi napok főnyereménye is gazdára talál. Bővebben a születésnapról: Születésnapi hétvége Bükfürdőn.
Top programok a fürdőkben: csúszdabajnokság, éjszaki fürdőzés, szülinap tortával
Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Sörfeszt – Eger, augusztus 10-12.

Az Agria Park Díszkertje kézműves és prémium kategóriás sörökkel, helyben sült finomságokkal, street food ételkülönlegességekkel, és színpadi programokkal várja az érdeklődőket augusztus második hétvégéjén. Részletek: Egri Sörfeszt.

XX. Zalakarosi Bornapok – Zalakaros, augusztus 10-13.

Idén 20. alkalommal rendezik meg a négy napon át tartó Zalakarosi Bornapokat. Az idelátogatók megkóstolhatják a zalai és balatoni borvidék kitűnő borait, emellett minden nap színes programokkal és élőkoncertekkel is várják a vendégeket. A programokra a belépés ingyenes! További információ: Zalakarosi Bornapok.

Aquaticum VIII. Országos Csúszdabajnokság – Debrecen, augusztus 11.

Pénteken egész napos országos csúszdabajnokság kerül megrendezésre az Aquaticumban, a versenyzők egyéni, páros és vegyes kategóriákban indulhatnak. A fürdő értékes nyereményekkel, családi programokkal és meglepetésekkel is készül. Bővebben: Aquaticum VIII. Országos Csúszdabajnokság.

Augusztusi éjszakai fürdőzés a Kecskeméti Fürdőben – augusztus 11.

Augusztus 11-én, pénteken éjszakai fürdőzéssel, szaunavilággal és frissítő koktélokkal várja vendégeit a Kecskeméti Fürdő. További részletekért kattintson: Éjszakai fürdőzés Kecskeméten.
Top programok a fürdőkben: csúszdabajnokság, éjszaki fürdőzés, szülinap tortával
Kecskeméti Fürdő

Galiba Gyermekfesztivál – Debrecen, augusztus 12-20.

A híres virágkarneváli felvonulás kistestvéreként a Galiba Gyermekfesztiválon az óvodások, iskolások, tánccsoportok, civil szervezetek gyermekcsoportjai maguk készítette kiskocsival vonulnak fel és kóstolnak bele a karneválozás örömeibe. Mindent a programokról: Galiba Gyermekfesztivál.

Hagyományok hétvégéje – Tiszakécske, augusztus 12-13.

Népi fajátszótér és néptánc bemutató várja a fürdőzőket a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben a Hagyományok hétvégéje rendezvényen, valamint helyi és környékbeli termelők portékáját is megtekinthetik az érdeklődők. További részleteket itt olvashat: Hagyományok hétvégéje.

Kumánia Bográcsfesztivál és Kunország Szépe Választás – Kisújszállás, augusztus 12.

Szombaton napközben főzőversenyen tehetik próbára magukat a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő vendégei, kóstolhatnak, fürdőzhetnek, este pedig Kunország Szépe kerül megválasztásra. Az eseményről bővebben itt tájékozódhat: Kumánia Bográcsfesztivál.

XI. Hegyeskő Nap Demjén – Demjén, augusztus 12.

12-én egész nap kulturális és hagyományőrző programok, kézműves vásár várják a Demjénbe látogatókat, akik finom ételeket és borokat kóstolhatnak. A helyi és környékbeli főzőmesterek versenyeznek a vendégek Hegyeskő tallérjaiért, mely a rendezvény „hivatalos” fizetőeszköze. Bővebb információért kattintson: Hegyeskő Nap Demjén.
Nyitókép: Aquaticum Debrecen

Szóljon hozzá