Világbajnok szaunamesterek Bükfürdőn

2019. 02. 14. 19:30
Forrás: termalfurdo.hu
Wellness
Az első magyar improvizációs szaunamester versenyre e hétvégén kerül sor Bükfürdőn, ahol három nemzet szaunamester bajnokai találkoznak, akik összesen százharminc szaunaprogramot tartanak.
Alig két héttel a nemzetközi Freestyle Masters után, február 15-17 között már az első hazai improvizációs szaunamester bajnokságot rendezik meg a Bükfürdő Thermal & Spa-ban.
A rangos eseményre hazánkba érkezik Lengyelországból Maciek Piczura és Karolina Jarząbek egyéni és páros szaunamester világbajnokok, továbbá a korábbi háromszoros szaunamester világbajnok holland Rob Keijzer. A szakmai legendákat három nemzet bajnokai kísérik: a világbajnokság cseh fordulójának bajnoka Eliš Blažek, a szlovák forduló nyertese Robert Židek, és természetesen a magyar nemzeti forduló győztese Farkas Evelyn, de a friss Freestyle Masters győztes Szép Boglárka is Bükfürdőn lesz a hétvégén. A szaunamester világbajnokság szakértő zsűri csapatát Pavel Hofrichter cseh és Zelenák János magyar szakértő képviselik.
A közönség számára igazi különlegesség, hogy összesen tizenhat hazai és nyolc külföldi szaunamester tart százharminc szaunaprogramot a hétvégén.
Világbajnok szaunamesterek Bükfürdőn
Maciek Piczura szaunamester világbajnok
A szakmai seregszemle már a szaunamester világbajnokság versenysorozatának előfutára is egyben, hiszen a szakma legtekintélyesebb versenysorozata március végén indul a cseh nemzeti fordulóval, a Saunafest-el Prágában. A magyar nemzeti forduló idén is június második hétvégéjén lesz, a döntő pedig szeptember végén Hollandiában.
A nyitókép illusztráció, a Bükfürdő Thermal & Spa-ban készült.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide