Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Ezekben a fürdőkben tucatnyi gyógyszolgáltatás közül választhatunk

2023. 11. 13. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Egészség
Iszapkezelést, súlyfürdőt, víz alatti masszázst, gyógytornát, különböző elektro-, hidro-, balneo-, mechanoterápiás kezeléseket próbálhatunk ki az alábbi fürdőkben.

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

A tiszakécskei fürdő magas ásványianyag tartalmú vizének és kiváló orvosok szakértelmének segítségével vehetünk gyógyvizes medencefürdőt a fáradt izmok lazítására, szénsavas kádfürdőt, ha szív- és érrendszeri betegséggel küzdünk. A hidroterápia keretén belül kipróbálhatjuk víz alatti sugármasszázst (tangentor) merev izmaink lazítására, az ugyancsak víz alatt zajló csoportos gyógytornát gerincfájdalmak esetén, vagy a gyerekeknek tartott csoportos gyógyúszást a tartásproblémákra, sőt az újdonságnak számító Aquakontakt Wellmed kezelés is elérhető már, mellyel a műtétek utáni rehabilitációt gyorsíthatjuk fel. Fény- és elektroterápiával sportsérüléseket, húzódásokat kezelnek, valamint arcidegbénulás esetén is hasznosnak bizonyult. Ezen kívül különféle gyógymasszázsok és pakolások közül választhatunk, melyeket célszerű kúraszerűen alkalmazni, így aki szeretteinek hasznos és értékes ajándékot adna karácsonykor, lepje meg őket a fürdőbe szóló ajándékutalvánnyal, mert az egészségnél többet és fontosabbat senki nem kaphat.
Ezekben a fürdőkben tucatnyi gyógyszolgáltatás közül választhatunk
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő

A csodás természeti környezetben fekvő egerszalóki Saliris Fürdő sokoldalú, személyre szabott és színvonalas gyógykezelései között találunk olyan gyógymasszázst, amely mechanikai ingerek segítségével javítja a vérkeringést, emellett izomlazító, csillapítja a fájdalmat. A súlyfürdő segíthet a gerinccsatornából kilépő, nyomás alatt álló idegek felszabadításában, a különleges hangzású parafangó fájdalomcsökkentő és izomlazító hatású. Inhalációval légúti betegségeken segítenek, a kádban történő tangetorral az izomzat vérellátását javítják megfelelő víznyomással. Betegségünk állapotától függően egyéni és csoportos víz alatti gyógytornán is részt vehetünk. Különböző kúrák közül is választhatunk, melyben 5-10-15 alkalmas kezelést kapunk szakorvosi vizsgálat mellett.
Ezekben a fürdőkben tucatnyi gyógyszolgáltatás közül választhatunk
Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvár fürdője kétféle gyógyvízéről is híres. Ha ezt a fürdőt választják a gyógyulásra, nem hagyják ki a sós kádfürdőt, mely hatékonyan alkalmazható egyes mozgásszervi, nőgyógyászati és bőrgyógyászati megbetegedések esetén. Választhatunk balneoterápiás kezelések, fizio- és elektroterápiás kezelések, gyógytornák, gyógymasszázsok, és tape kezelések közül is. A nyirokmasszázzsal aktiváljuk az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat. A McKenzie és az energiakezelő Cross tape kezelésekkel a gerincsérv tüneteit enyhítik, és csökkentik a fájdalmat. Az egyre népszerűbb fizioterápia, a BEMER, azaz bio- elektro- mágneses- energia- reguláció terápia kifejezetten jó hatású csontanyagcsere- betegségek, csontritkulás esetén. A végtagokon alkalmazott 4 rekeszes galvánfürdő az elektromos áram és a hidroterápia kombinációjával keringésfokozó, és keringésjavító. A víz alatti sugármasszázzsal kondíciónkat javíthatjuk fel, vagy műtétek utókezeléseként is alkalmazzák.
Ezekben a fürdőkben tucatnyi gyógyszolgáltatás közül választhatunk
Súlyfürdő a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben

Gyulai Várfürdő

A Gyulai Várfürdő több medencéjében is különböző hőfokú gyógyvízben pihenhetnek a vendégek. A balneoterápiás kezelések mellett a Gyulai Várfürdő kiemelt figyelmet fordít a fizikoterápiás kezelésekre is. Különböző nem-vizes gyógykezelések a fürdőkúrák jótékony hatásait fokozzák, együttes alkalmazásuk a betegek mielőbbi felépülését segítik elő. A súlyfürdőben nyaki vagy hónalj támaszos felfüggesztést alkalmaznak, attól függően, hogy a betegnek nyaki, háti vagy ágyéki gerinc-, ill. csípő-, térd- vagy bokaízületi panaszai vannak. A szénsavas fürdőkezelés által tágulnak az erek, csökken a vérnyomás, és javul a szívinfarktus utáni tünetek sora. A görcsös, feszes izomzat nyújthatóvá válik, ereje fokozódik, ha kipróbáljuk a víz alatti gyógytornát, amit a fürdőben csoportosan végeznek.
Ezekben a fürdőkben tucatnyi gyógyszolgáltatás közül választhatunk
Gyulai Várfürdő
Nyitókép: Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...