Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Pesterzsébeti Sós-jódos Gyógy- és Strandfürdő

Nyugdíjas kedvezmény
Gyógyfürdő, Strandfürdő
Árak és információk
A fürdő szabadtéri medencéinek várható nyitása: 2019. június 15.
Budapest egyetlen jódos-sós vizű gyógyfürdője több éves leállás után újra megnyitotta kapuit. 2018. december 17-étől próbaüzemben működik a fürdő fedett egysége.
A fürdőt 2005-ben zártatta be az üzemeltető a veszteséges működés miatt. A teljesen megújuló fürdőt eredetileg 2019-ben tervezték újra átadni a nagyközönségnek, azonban a gyorsan folyó munkálatok lehetővé tették, hogy a fürdő fedett részlege már 2018. december közepén megnyissa kapuit.

Szolgáltatások

A most megnyíló részlegben 3 gyógyvizes és egy wellness medencét, egy finn szaunát, egy kombinált sós-infra szaunát, egy gőzkabint és pihenőhelyiségeket használhatnak a vendégek.

Gyógyvíz

A fürdő különlegessége a budapesti fürdők között egyedülálló összetételű gyógyvize mellett a török stílusú kupolás épülete és a benne található nyolc szögletű, oktogon medence. A tervek szerint gyógyászati szolgáltatások - súlyfürdő, tangentor, gyógyiszap és szénsavas kezelése - is elérhetőek lesznek. 

Strand

Várhatóan 2019. májusára elkészül a fürdő szabadtéri része is, és többek között 25 méteres úszómedencében, hullámmedencében, élménymedencében fürdőzhetnek majd a vendégek, a legkisebbeket gyerekmedence várja, de lesz Kneipp- és merülőmedence is. A közelben 100 parkolóhelyet alakítanak ki a fürdőzni érkezők részére.